DVTK: Rudolf kikérte Tisza és Elek véleményét is

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 18:13
Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, Rudolf Gergely a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-ba igazolt. A válogatott futballista kikérte Tisza Tibor és Elek Ákos véleményét is mielőtt döntött volna, és egyelőre nem gondol külföldi ajánlatokra, bár Dudás Hunor ügyvezető nem gördítene akadályt a játékos elé.

„A Diósgyőr mindent megtett, mindent mozgósított azért, hogy megszerezzen, én pedig úgy érzem, hogy helyes döntést hoztam. Több játékossal is beszéltem, mielőtt igent mondtam, például Tisza Tibivel és Elek Ákossal, és mind a ketten megerősítettek abban, hogy egy jó csapathoz kerülök" – nyilatkozta Rudolf a boon.hu oldalának.boon.hu oldalának.

„Még nem rohannék előre, most elsősorban azon leszek, hogy minél hamarabb játékképes legyek. Pillanatnyilag örülök az új klubomnak, semmi ilyenre nem gondolok, az majd a játékom alapján úgyis el fog dőlni" – tette hozzá a válogatott támadó.

„Nyilvánvalóan nem az az érdekünk, hogy ne engedjük el őt, ha megfelelő ajánlat érkezik, egyszerűen ez az élet, a labdarúgás rendje. A DVTK szeretne egy olyan környezetet biztosítani Rudolf Gergely számára, hogy maximálisan ki tudjon teljesedni. Bízunk benne, hogy az a 8500 szurkoló – tavaly ennyi volt az átlagunk – húsz-harminc százalék pluszt fog jelenteni a számára" – öntött tiszta vizet a pohárba Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik