PMFC: „hamis árut” küldött a menedzser

Vágólapra másolva!
2012.06.22. 11:19
Mint arról beszámoltunk, két külföldi futballista is próbajátékon vett részt a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-nél. A portugál Bruno Monteirótól és a litván Giedrius Tomkeviciustól azonban máris elköszöntek, mint ahogy az őket közvetítő magyar menedzsertől is.

Feleki Attila, a klub ügyvezetője a bama.hu-nak elmondta, hogy egy holland támadót vártak, helyette egy portugál harmadosztályú játékost és egy litván jobb oldali védőt kaptak, ráadásul utóbbi poszton nincs is szükségük erősítésre.bama.hu-nak elmondta, hogy egy holland támadót vártak, helyette egy portugál harmadosztályú játékost és egy litván jobb oldali védőt kaptak, ráadásul utóbbi poszton nincs is szükségük erősítésre.

Az NSO értesülései szerint egyébként a szóban forgó menedzser, aki a játékosokat Pécsre közvetítette, Kiss József volt.

A PMFC-vel kapcsolatos hír, hogy Supka Attila vezetőedző tréningjeit meglehetősen sok fiatal látogatja: Nagy Dominik, Károly Viktor, Városi Viktor, Ivancsics Alex, Nagy Erik és Adnan Hrelja, illetve az NB III-as együttesből érkező Turi Tamás és Dara Gábor, valamint a Kozármislenyből visszatérő Zsdrál Miroszlav is az első csapattal készül. Sorsukról később dönt a szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik