DVTK: Gallardo várta már az első gólját, de a hideget nem

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 08:45
Francisco Gallardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr spanyol középpályása – aki az első gólját szerezte a magyar bajnokságban a Pécs ellen 4–0-ra megnyert bajnokin – a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagyon várta már, hogy eredményes legyen, és még sohasem játszott ilyen hidegben.

„Már nagyon vártam, hogy betaláljak, hiszen elég mérkőzés van már a hátam mögött DVTK-mezben, így talán ideje is volt gólt szereznem. Remélem, ezzel beindul egy folyamat, és többször is eredményes leszek. Persze nemcsak a gólomnak örülök, hanem a nagyon fontos győzelemnek is, melyet közvetlen riválisunk felett arattunk" – mondta a dvtk.eu-nak Francisco Gallardo, akinek felvetették, hogy valószínűleg még nem játszott ilyen hidegben.

„Az biztos! Azt mondják, hogy ennél csak még rosszabb lesz. Az az igazság, hogy kibírom, mert ha a pályán vagyok, mindig jól érzem magam. A körülményeket el kell viselni, talán annyi lényeges számomra, hogy a talaj jó minőségű legyen, és lehessen cselezni, játszani a rövid passzos játékunkat, a szép futballt" – jelentette ki a spanyol labdarúgó.

A Diósgyőrrel kapcsolatos hír, hogy a Honvéd elleni, pénteki idegenbeli bajnokira nyolcszáz miskolci szurkoló vehet jegyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik