Schembriről gyakorlatilag lemondtak, Otten ajánlatot kapott

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 22:01
null
Schembri tavasszal a Ferencváros kulcsembere volt (Fotó: NS-archív, Németh Ferenc)
Amint arról korábban már beszámoltunk: a máltai légiós André Schembri hétfőn nem kezdte meg az edzéseket az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapatánál. Ugyanakkor az ftc.hu kluboldal arról számolt be: a játékos azóta semmiféle információt nem adott magáról és távollétének okáról, így gyakorlatilag lemondhatnak róla.

A több poszton is gólerős játékra képes Schembri szerződése június 30-ig szól, a jelekből viszont egyértelműen arra következtethetünk, hogy lezárta pályafutásának ferencvárosi szakaszát.

A klubhonlap emlékeztetett arra, hogy a máltai légiós menedzserével többszöri egyeztetést követően sem sikerült megállapodniuk a folytatásról, pedig a nehéz anyagi helyzetben lévő egyesület erőn felül vállalva „kiemelkedően előnyös szerződést ajánlott fel".

Schembrihez hasonlóan honfitársa, Justin Haber sem jelent meg az edzéseken, igaz, mindketten a máltai válogatott kerettel voltak az múlt napokban.

Schembri a Nemzeti Sport Online információi szerint minden bizonnyal Lengyelországban folytatja pályafutását. Amint arról korábban már beszámoltunk, a játékos kedvére válogathat a lehetőségek közül, jelen állás szerint a legszimpatikusabb mind közül számára a Legia Warszawa ajánlata.

Nemcsak távozók, érkezők is vannak az Üllői úton. Az egyik ilyen lehet a holland Mark Otten, aki meggyőzte a szakmai stábot, mindenek előtt Prukner László szakmai igazgatót, és a kétnapos, közös munkát követően ajánlattal a kezében térhetett vissza hazájába.

A hátvéd legutóbb a holland élvonalban szereplő NEC-ben játszott, a ferencvárosi csapat munkájába mindössze két napra kapcsolódott be, de máris meggyőzte a vezetőket. Otten a pünkösdi ünnepek miatt tért vissza hazájába, a válaszát a jövő hét közepére ígérte. Holland lapértesülések szerint a román élvonalban szereplő Targu Mures is érdeklődik iránta.

A ferencvárosiak két brazil futballistát is várnak.

ELFOGYTAK A TÁMADÓINK – PRUKNER
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik