NB I: Garami a helyzetkihasználást kárhoztatta, Mezey elégedett

Vágólapra másolva!
2010.08.14. 19:50
A Sport Televíziónak adott gyorsértékelésében Garami József, az MTK szakvezetője úgy vélte, játékosai rosszul sáfárkodtak a gólhelyzetekkel, főként emiatt szenvedtek nagy különbségű vereséget a Videotontól a labdarúgó NB I szombat kora esti mérkőzésén (0–3).

Garami József, az MTK szakvezetője: – Az első félidőben kaptunk egy gólt, ennek ellenére akkor jól játszottunk, volt négy-öt ziccerünk, amelyeket viszont rendre elhibáztunk, míg a Videoton az első helyzetéből betalált. A második kapott gól után szétesett a védekezésünk, ez magyarázza a nagy különbségű vereséget. Megint bebizonyosodott, milyen fontos a labdarúgásban a helyzetkihasználás.Garami József, az MTK szakvezetője: – Az első félidőben kaptunk egy gólt, ennek ellenére akkor jól játszottunk, volt négy-öt ziccerünk, amelyeket viszont rendre elhibáztunk, míg a Videoton az első helyzetéből betalált. A második kapott gól után szétesett a védekezésünk, ez magyarázza a nagy különbségű vereséget. Megint bebizonyosodott, milyen fontos a labdarúgásban a helyzetkihasználás.

Mezey György, a Videoton szakvezetője: – Garami József igazi öreg róka, aki mindig kitalál valamit. Megint feladta nekünk a leckét. Érdekes mérkőzés volt, a hőség mindenkit megviselt, nemcsak a játékosokat, hanem még minket is a kispadon. Ilyenkor nem lehet hurráfutballt játszani. Alves újra megmutatta, hogy egy-egy egyéni megmozdulásával rendkívül sokat tud hozzátenni a csapat játékához.

Nagy Dániel, a Videoton játékosa: – Az első félidőben az MTK nagyon szervezetten játszott, nehéz volt megbontani a védekezését. Később aztán két megingást szerencsésen kihasználtunk, és ez döntőnek bizonyult. Legközelebb a Fradi ellen óriási mérkőzésre, sok nézőre és remek hangulatra számítok, nagyon felkészülünk arra a meccsre!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik