DVSC: Bernáth szerint a játékosok maguknak tették magasra a mércét

Vágólapra másolva!
2010.07.30. 11:28
A DVSC-TEVA csapatkapitánya, Bernáth Csaba úgy véli, a debreceni labdarúgók maguknak tették magasra a lécet előző szezonbeli teljesítményükkel – az ismétlés „nem lehetetlen, de nehéz".

„Idén is magasan van a léc – mondta Bernáth a dvsc.hu-nak – Mi tettük ilyen magasra, hiszen az előző szezonban mindent elértünk, amit csak lehetett. Megismételni sokkal nehezebb lesz, de nem lehetetlen. A keret átalakult, de az előző szezonnak is úgy vágtunk neki, hogy öt-hat játékos távozott. Azt gondolom, rendben van a keret, az újak remekül pótolják majd a távozókat. A bajnokságban idén ismét számolnunk kell a Videotonnal és a Győrrel, és valószínűleg lesz egy-két meglepetéscsapat is. Az első négy-öt forduló után derül ki, melyek azok az együttesek, amelyek harcban lesznek a bajnoki címért."

„A Pápa ellen nem is lehet más a célunk, mint a győzelem. Minden egyes meccs fontos, hiszen az első találkozóért ugyanúgy három pontot adnak, mint az utolsóért. Tavaly is jelentős hátrányba kerültünk a Videotonnal szemben, nehéz volt ledolgozni, ezért most jó lenne a felénél úgy zárni, hogy mi legyünk az élen" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik