Az AC Milan három aranylabdással kezd az esti mérkőzésen

Vágólapra másolva!
2009.04.22. 15:25
Délután fél egykor leszállt a budapesti Ferihegyi reptéren az AC Milan labdarúgócsapatának küldöttségét szállító különgép. A milánóiak ma este a Puskás-stadionban a magyar ligaválogatott ellen lépnek pályára. Belépő még van, mint ahogy hatalmas sor is a pénztáraknál.
A képgaléria megtekintéséhez kattintson a fotóra!
Fotó: M. Németh Péter
A képgaléria megtekintéséhez kattintson a fotóra!
A képgaléria megtekintéséhez kattintson a fotóra!
Fotó: M. Németh Péter
A képgaléria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Az olaszok sztárjait már a reptér kifutópályáján ellepték az autogramvadászok, így a játékosok csak némi nehézségek árán tudtak felszállni a rájuk váró buszra.

A szállodában aztán további „rajongóhegyen” kellett keresztülrágniuk magukat a milánói labdarúgóknak, ám néhány szerencsésnek sikerült autogramot csennie tőlük – többek között Győzikének is, aki például Kakával íratott alá egy posztert.

Miután aztán a vendégek elfoglalták szobáikat a délutáni pihenőjüknek helyet adó szállodában, röviddel később hivatalossá vált az esti kezdőcsapat is. A kiadott összeállítás szerint a Milan a rendelkezésre álló legerősebb felállásában lép pályára a Puskás-stadionban.

Az utazó keretbe bekerült játékosok közül mindhárom aranylabdás – Ronaldinho, Sevcsenko és Kaká –, valamint David Beckham is kezdőként lép pályára. Szintén kezdő lesz a sikeres jövő egyik zálogának tartott brazil védő, Thiago Silva is.

A 19.30 órakor kezdődő mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.

GÁLAMECCS

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
Magyar ligaválogatott: Németh G. – Miskolczi, Mészáros N., Horváth G., Laczkó – Bori, Horváth I A., Farkas B., Tisza – Kabát, Rajczi
AC Milan: Kalac – Mattioni, Senderos, Thiago Silva, Jankulovski – Beckham, Ambrosini, Seedorf, Kaká – Ronaldinho, Sevcsenko
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik