Három aranylabdással jön a Milan; Maldini és Inzaghi otthon marad

Vágólapra másolva!
2009.04.21. 18:27
Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője kijelölte húsztagú, Budapestre utazó keretét, melyben végül három aranylabdás, Kaká, Ronaldinho és Andrij Sevcsenko kapott helyet. A milánói piros-feketék a magyar ligaválogatottal mérkőznek meg a Puskás Ferenc Stadionban, szerda este hét órakor.
Két aranylabdás részvétele már biztos volt, de jön a harmadik, Andrij Sevcsenko (balra) is
Fotó: Action Images (archív)
Két aranylabdás részvétele már biztos volt, de jön a harmadik, Andrij Sevcsenko (balra) is
Két aranylabdás részvétele már biztos volt, de jön a harmadik, Andrij Sevcsenko (balra) is
Fotó: Action Images (archív)
Két aranylabdás részvétele már biztos volt, de jön a harmadik, Andrij Sevcsenko (balra) is

SZERDÁN IS LEHET JEGYET VENNI

Szerdán is lehet még jegyet venni az AC Milan magyar ligaválogatott elleni labdarúgó-mérkőzésére.

A szervezők tájékoztatása szerint 10 órakor tizenkét pénztár nyit ki a 19 órakor kezdődő összecsapás helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionnál. A kapunyitás 17 órakor lesz.
Három aranylabdással, no meg a fél primavera-csapattal érkezik az AC Milan Budapestre, a magyar ligaválogatott elleni találkozóra: Carlo Ancelotti kijelölte húsztagú, utazó keretét.

A listán ott vannak azok a nagyágyúk, akiket a szerződés kötelez a részvételre – David Beckham, Kaká, Ronaldinho, Clarence Seedorf –, rajtuk kívül még Jankulovski, Senderos, Ambrosini és Flamini is jön az alapemberek közül.

A kimaradók listája is „izmos”: több rutinos játékos (Maldini, Pirlo, Inzaghi), valamint Pato is Milanellóban edz a budapesti „kirándulás” helyett.

A Milannal kapcsolatos hír, hogy Emersonnal – személyes okok miatt – azonnali hatállyal szerződést bontottak a piros-feketék, míg Gennaro Gattuso hosszú lábadozás után már ismét a csapattal edzhetett.

AZ AC MILAN UTAZÓ KERETE

Kapusok: Zeljko Kalac, Filippo Perucchini
Mezőnyjátékosok: Matteo Darmian, Marek Jankulovski, Philippe Senderos, Thiago Silva, Felipe Mattioni, Nicolo Pasini, Massimo Ambrosini, David Beckham, Mathías Cardacio, Mathieu Flamini, Rodney Strasser, Federico Furlan, Wilfred Osuji, Kaká, Clarence Seedorf, Andrij Sevcsenko, Ronaldinho, Tabaré Viudez.

EMERSON SZABADON IGAZOLHATÓ

Személyes okok miatt kérte szerződése azonnali felbontását a holnap Magyarországra látogató olasz AC Milan brazil középpályása, Emerson.

A milánói klub vezetősége elfogadta a 32 éves futballista kérését, aki így szabadon igazolható. Bár nem biztos, könnyen meglehet, hogy Emerson hazaköltözik Brazíliába, és lehet, hogy akkor ott is folytatja pályafutását (ha egyáltalán folytatja).

Emerson az előző szezonban érkezett a Milanhoz a Real Madridtól, korábban pedig két másik olasz klubban is szerepelt: az AS Romában négy (2000–2004), a Juventusban két szezont (2004–2006) húzott le. A korábbi válogatott labdarúgó a szezonban nem számított alapembernek a Milanban, mindössze 12 bajnokin kapott szerepet, és ebbők csak háromszor volt a kezdőcsapat tagja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik