Kovács Zoltán a lila-fehér mez után zöld-fehérbe öltözött

Vágólapra másolva!
2008.06.30. 20:21
A Győri ETO FC labdarúgó-csapata egy plusz egyéves szerződést kötött Kovács Zoltánnal, az előző szezonban az Újpestet erősítő támadóval. A rendkívül gólérzékeny támadó kedden már edzésbe is áll új csapatánál.
Kovács Zoltán Győrben rúghat ezután "egy gólt"
Fotó: NS-archív
Kovács Zoltán Győrben rúghat ezután "egy gólt"
Kovács Zoltán Győrben rúghat ezután "egy gólt"
Fotó: NS-archív
Kovács Zoltán Győrben rúghat ezután "egy gólt"

Furcsa lesz az Újpest ikonját, a lila-fehér szurkolók egyik legnagyobb kedvencét zöld-fehérben látni. Pedig ehhez a felejthetetlen vizuális élményhez hozzá kell szoknia majd a magyar futballszerető közvéleménynek.

A győri együttesben folytatja ugyanis pályafutását Kovács Zoltán. Az Újpest egykori csatára hétfőn tárgyalt Tarsoly Csabával, az ETO elnök-tulajdonosával. A felek pedig a sikeres párbeszéd után egymás tenyerébe csaptak.

A csatár egy plusz egyéves szerződést kötött Egervári Sándor alakulatával. Kovács pedig már kedden csatlakozik a győri kerethez.

Újpest Kokója a megállapodás után elmondta, mennyire örül az új lehetőségnek, és hogy egy ilyen jó csapatban folytathatja pályafutását.

A győri klubvezetők természetesen elengedik a játékost újpesti búcsúmeccsére, ami szombaton négy órakor lesz a Megyeri úton. Emellett pedig nem biztos, hogy a csatár a következő szezonban pályára lép majd az Újpest elleni mérkőzéseken.

A Győrnél továbbra is a dobogós helyek valamelyikének megszerzése és az UEFA-kupában való minél jobb szereplés a cél. Immáron Kováccsal a fedélzeten….
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik