Ezúttal már nem hibázhat hazai pályán Supka Attila csapata

Vágólapra másolva!
2007.10.20. 14:11
A listavezető Budapest Honvéd labdarúgócsapata a Győrt fogadja az NB I 12. fordulójában. A fővárosiaknak mindenképpen nyernie kellene ahhoz, hogy a forduló után is a bajnoki tabella élén álljanak, ugyanis a Debrecen otthon játszik a Sopronnal, és valószínűleg begyűjti a három pontot.
M.Németh Péter
M.Németh Péter

NB I, 12. FORDULÓ

Mindenképpen nyernie kellene a listavezető Budapest Honvédnak hazai pályán a Győr ellen, hiszen a fővárosi csapatot mindössze két pontos hátránnyal üldözi a bajnok Debrecen.

Supka Attila együttese az előző fordulóban meglepetésre a Bozsik-stadionban szenvedett vereséget a Kaposvártól, és bizony, ha ezúttal nem tartja otthon a három pontot, akkor könnyen elveszítheti a listavezető pozíciót.

Az üldöző debrecenieknek könnyebb feladata lesz, hiszen a Sopront fogadják, amely legyőzése nem jelenthet különösebb gondot a Lokinak.

Tornyi Barnabásnak nem lehet más a célja, minthogy első hazai győzelmére vezesse új csapatát, a Siófokot. A Balaton-partiak nem állnak teljesíthetetlen feladat előtt, hiszen a REAC-ot fogadják, amely eddigi öt idegenbeli meccséből hármat elvesztett.

Azért is lenne fontos a siófokiak számára a három pont, mert egy esetleges győzelemmel elkerülhetnek a kiesőzónából. Habár ehhez az kellene, hogy a bajnoki címre hajtó Újpest hazai pályán legyőzze Gellei Imre együttesét, amelyre a papírforma szerint elég nagy esély van.

A Zalaegerszegnek kötelező lenne nyernie hazai pályán az ellen a Tatabánya ellen, amely az eddigi tizenegy meccsén nem tudott nyerni, és csupán két pontot tudott szerezni.

A Kaposvár hazai pályán fogadja Vasast, és ha sikerül átmentenie a Honvéd ellen mutatott formáját, akkor minden bizonnyal otthon is tartja a három pontot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik