Gólnélküli döntetlennel végződött a 3. forduló rangadója

Vágólapra másolva!
2007.08.06. 20:04
Nem született gól az MTK-Újpest összecsapáson, az NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén. Az első félidő eseménytelen játéka után a vendégek vették át a játék irányítását, azonban nagyobb helyzetei a Garami-csapatnak voltak, ráadásul egy szabályos gólt is elvett tőlük Kassai Viktor játékvezető.
Gól nem született a rangadón, azonban a második félidő izgalmas játékot hozott
Gól nem született a rangadón, azonban a második félidő izgalmas játékot hozott
Gól nem született a rangadón, azonban a második félidő izgalmas játékot hozott
Gól nem született a rangadón, azonban a második félidő izgalmas játékot hozott

LABDARÚGÓ NB I, 3. FORDULÓ

Helyszín: Hidegkuti-stadion
Nézőszám: 6000
Játékvezető: Kassai Viktor
Asszisztensek: Erős Gábor, Szpisják Zsolt
A KEZDŐCSAPAPTOK
MTK ÚJPEST
1 Végh 1 Balajcza
15 Horváth L. 16 Regedei
20 Lambulics 25 Vermes
27 Pintér Á. 24 Böjte
24 Pollák 3 Sadjo
9 Pál 2 Li Do Kvon
17 Zsidai 9 Habi
2 Pátkai 6 Pető T.
13 Hrepka 7 Radulovics
19 Kanta J. 20 Foxi
28 Urbán 8 Rajczi
Vezetőedző: Vezetőedző:
Garami József Urbányi István
Csere: Pál helyett Kulcsár (46.), Urbán helyett Szabó Á. (68.) ill. Regedei helyett Sándor Gy. (46.), Li helyett Roiha (46.), Pető helyett Theobald (80.)
Sárga lap: Pető T. (27.), Lambulics (65.), Rajczi (73.), Szabó Á. (79.)

A forduló záró mérkőzésén az MTK fogadta az újpestieket, az előre megadott összeállításon egyik edző sem változtatott.

Mindkét csapat idegesen kezdte a mérkőzést, rengeteg volt a hiba, a szabálytalanság. Komoly veszély sokáig egyik kapu előtt sem alakult ki. A 23. percben Urbán lövése volt a legígéretesebb, az MTK támadójának ballábas lövése nem sokkal kerülte el a felső sarkot.

A félidő folytatásában nem nyílt újabb nagy lehetőség a csapatok előtt. A védelmek jól álltak a lábukon, igazságos volt az első 45 perc után a döntetlen.

A szünet utáni percekben rögtön magához ragadta a kezdeményezést az Újpest, és több veszélyesnek mondható támadást is vezetett. A legközelebb a gólhoz a vendégek Roiha helyzeténél álltak, de a finn támadó Végh Zoltánba lőtte a labdát.

A hajrához közeledve aztán a vendégek fölénye ellenére az MTK szerezhette volna meg a vezetést, azonban Hrepka találatát les miatt nem adta meg Kassai Viktor. Tévedett.

A hajrában nem állt a helyzet magaslatán az újpesti védelem, hiszen Garami József csapata kétszer is megszerezhette volna a három pontot érő gólt, azonban Lambulics és a csereként beállt Szabó Ádám is ziccert hibázott.

Az utolsó percekben aztán ismét kapujához szegezte az MTK-t az Urbányi-csapat, de a lelkesen védekező hazaiak közül valakinek minden alkalommal sikerült megakadályoznia a lila-fehér találatot.

Gól a továbbiakban sem született, így mindkét gárda egy-egy ponttal gazdagodott. Az eredmény mindenképpen igazságosnak mondható, hiszen igaz, hogy az újpestiek uralták a játékot a második félidőben, azonban a hazaiaknak voltak nagyobb helyzeteik, és egy szabályos gólt sem adtak meg nekik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik