Sportrádió: „A Sopron sikerében mindenki benne van”

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.04.11. 22:30
null
Elképesztő boldogság (Fotó: FIBA)
Ahogy arról beszámoltunk, a Sopron Basket első magyar csapatként megnyerte a női kosárlabda Euroligát. A Sportrádiónak a korábban Sopronban is játszó magyar bajnok Székely-Horváth Zsuzsanna értékelte a látottakat Szujó Zoltán vendégeként.

„A Sopron extra dolgokat tudott magából kihozni, koncentráltan, összeszedetten játszott. Szívmelengető, hogy én is ott játszottam tíz évet. Nagyon örülök.”

„Sopronban a szurkolók és az egész közeg él-hal ezért a sportért. A játékosok olyan szeretet kapnak a szurkolóktól, amilyent máshonnan egy sportoló nem kap meg. Nagy szerepük van ebben a sikerben.”

„Benne volt a levegőben hogy ezt behúzzák, de ezért tenni kellett, mert a Fenerbahce kerete nagyon erős. Úgy éreztem, hogy a Fener játékosai azt gondolták, hogy majd valaki közülük megrázza magát, és ledolgozzák azt a tízpontos hátrányt. De nem volt ilyen játékos. Nem tudtak mit kezdeni a soproni védekezéssel. Ez volt a siker kulcsa.”

„Ebben a sikerben mindenki benne van, a bírók, a játékosok, a szurkolók. A fiatalok felfigyelnek erre, sokkal több gyermeket tud bevonzani. Emellett a Sopron nagyban hozzájárul, hogy az összes többi csapat fejlődik, erősödik.”

A teljes interjú


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik