NBA: Amerikában szeretnék, hogy Hanga a Spursben játsszon

Vágólapra másolva!
2016.09.12. 17:40
null
Egyre több külföldi szaklap foglalkozik kiemelt figyelemmel a magyar válogatott kiválóságával (Fotó: www.fiba.com)
A San Antonio Spurs-höz közel álló szakíró, Jeff Garcia szeretné, ha Hanga Ádám jövőre már az NBA-ben játszana. Hanga Ádám a spanyol bajnokságban, az Euroligában és a 2017-es Európa-bajnokság selejtezőiben mutatott teljesítményét látva egyre több külföldi szaklap foglalkozik kiemelt figyelemmel a magyar válogatott kiválóságával.

„Úgy érzem, hogy hatalmas dobás lesz, amikor az NBA-be érkezik. Bár a Spurs nem mondott nekem semmit vele kapcsolatban, szerintem legkésőbb a következő szezon előtt át fogják hozni. A Spurs elkezdte begyűjteni a külföldi játékosait, úgy mint Davis Bertanst és a francia Livio Jean-Charlest, úgyhogy Hanga lehet a következő. Hozzá kell tenni, hogy a Spurs fiatalítani szeretne, és atletikusabb keretet akarnak felépíteni, Hangával pedig mindezt megkapják, hiszen fiatal és atletikus” – mondta a szakíró a kezdo5.hu-nak.

„Az legfőbb ok, amiért nem hozták még át, hogy két játékos is van az ő posztján, Manu Ginóbili és Jonathon Simmons. Ebben a szezonban egyszerűen nincs számára hely a keretben. Ádám számára sokkal jobb lesz, ha marad még egy évet Európában, és ezáltal sokkal jobb játékosként érkezhet az NBA-be - ha ez megtörténik, ki fogja használni a lehetőségeit és hasznos játékos lehet belőle.”

A teljes interjút ide kattintva elolvashatja!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik