Gyász: agyvérzés után elhunyt a szerb kosárlabdázó

Vágólapra másolva!
2021.12.06. 17:46
Miután november 14-én egy edzésen agyvérzést kapott és kórházba került, vasárnap éjjel elhunyt a görög AEK Athén szerb légiósa, Sztevan Jelovac – tette közzé a klub hivatalos honlapja. A centerként és erőcsatárként is bevetett játékos halálát követően a csapat Bajnokok Ligája-ellenfele, a Falco KC Szombathely is részvétet nyilvánított a Facebookon.

Az újvidéki születésű Sztevan Jelovac hazája mellett japán, német, olasz, spanyol és török csapatokban is megfordult, mielőtt 2021 nyarán az AEK Athénhoz igazolt. A játékos november 21-én egy edzésen agyvérzést kapott, előbb egy athéni kórházba került, majd kezelését a szülőhazájában folytatták. A kosárlabdázó szervezete végül december 5-én feladta a küzdelmet. A szerb sportolót 32 esztendősen érte a halál.Sztevan Jelovac hazája mellett japán, német, olasz, spanyol és török csapatokban is megfordult, mielőtt 2021 nyarán az AEK Athénhoz igazolt. A játékos november 21-én egy edzésen agyvérzést kapott, előbb egy athéni kórházba került, majd kezelését a szülőhazájában folytatták. A kosárlabdázó szervezete végül december 5-én feladta a küzdelmet. A szerb sportolót 32 esztendősen érte a halál.

„Mosolygós gyermekünk elment...” – búcsúzott Jelovactól az AEK a honlapján. A görög klub BL-ellenfele, a Falco KC Szombathely is osztozott az athéniak gyászában. Facebook-oldalán a klub így fogalmazott: „őszinte részvétünket fejezzük ki Jelovac családjának, barátainak és az AEK Athén csapatának”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik