Női kosár MK: Djokics kiállítása után levonult a Szekszárd a Sopron ellen

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.22. 13:33
Zseljko Djokics kiállítása után lehívta játékosait a pályáról (Fotó: Koncz Márton)
Mint beszámoltunk róla, a címvédő Sopron 76–64-re győzött Szekszárdon a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében. A mérkőzés a harmadik negyed végén több mint 10 percre félbeszakadt, mert a hazaiakat irányító Djokics Zseljko a kiállítása után lehívta játékosait a pályáról.

A kisalfold.hu írta meg, hogy a harmadik negyed végén, 0.2 másodperccel a játékidő lejárta előtt a Szekszárdot vezető Djokics Zseljko megkapta második technikai büntetését, ami kiállítással jár.

A szakember az öltözőbe indulva azonban csapatát is lehívta a pályáról, majd bő tízpercnyi közjáték után tértek vissza a kosárlabdázók, Djokics pedig kiment a teremből.

A történések nem akasztották meg a Sopron lendületét, a soproni csapat 76–64-re nyert.

„Tisztességesen játszottunk egy jó és kemény mérkőzést a precízebben teljesítő Sopronnal. Néhány mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk, de a gyorsindításokat hiányoltam, amik a másik oldalon megvoltak. A játékvezetőkkel nem szeretnék foglalkozni, azonban sok szituációt nem értettünk. Egyik ilyenre kérdeztem rá, amikor a technikait kaptam” – mondta a Nemzeti Sportnak a mérkőzés utáni értékelésében Djokics.

A negyeddöntő további programja
Február 28.
18.00: SERCO UNI Győr–E.ON ELTE BEAC
Március 13.
18.00: Vasas Akadémia–NKA Universitas PEAC
18.00: DVTK-Hun-Therm–TFSE-MTK


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik