Női kosár: Olyan lehetőség van a kezünkben, amelyről mindenki álmodik – Székely Norbert

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 13:36
null
Székely Norbert szerint kiegyensúlyozottan és izgatottan várja a soproni olimpiai selejtezőt a magyar női kosárlabda-válogatott. A szövetségi kapitány beszélt az NSO Tv-nek a mieink esélyeiről, sorra vette az ellenfeleket, illetve elmondta, mennyit segíthet a hazai közönség.

„Nagyon jól alszom, nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott. Rendkívül sok munkával telnek az elmúlt napok, fel kell készülni az olimpiai selejtezőre, minden lehetőségre, minden forgatókönyvre, és minden szituációra. Azt gondolom, kiegyensúlyozottan és izgatottan várjuk a soproni tornát, mert olyan lehetőség van a kezünkben, amelyről mindenki csak álmodik. Most itt van, ragadjuk meg!” – mondta Székely Norbert az NSO Tv-nek. 

Videónkban bővebben is beszél a magyar csapat erősségeiről, sorra veszi az ellenfeleket – Kanada, Japán és Spanyolország –, és arra is kitér, mennyit jelenthet a hazai közönség támogatása. 

A VÁLOGATOTT 15 FŐS KERETE AZ OLIMPIAI SELEJTEZŐRE
Aho Nina (DVTK Hun-Therm), Dombai Réka (Serco UNI Győr), Dubei Debóra (Serco UNI Győr), Goree Cyesha (Serci UNI Győr), Határ Bernadett (Salamanca – Spanyolország), Horváth Bernadett (TARR KSC Szekszárd), Juhász Dorka (Schio – Olaszország) Kányási Veronika (DVTK Hun-Therm), Kiss Virág (Mersin – Törökország), Lelik Réka (DVTK Hun-Therm), Ruff-Nagy Dóra (Serco UNI Győr), Sitku Zsuzsanna (Sopron Basket), Studer Ágnes (Carolo Basket – Franciaország), Török Ágnes (Serco UNI Győr), Varga Alíz (Sopron Basket)

A SOPRONI SELEJTEZŐTORNA PROGRAMJA
Február 8., csütörtök
16.30: Spanyolország–Japán
19.00: MAGYARORSZÁG–Kanada
Február 9., péntek
15.30: Kanada–Spanyolország
18.00: MAGYARORSZÁG–Japán
Február 11., vasárnap
15.00: Kanada–Japán
17.30: MAGYARORSZÁG–Spanyolország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik