Hét mérkőzés után kapott ki az Orlando Magic – a Detroit Pistonstól

Vágólapra másolva!
2008.12.30. 08:55
A Detroit 88–82-es győzelmével zárult az Orlando elleni mérkőzés az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A Magic sorozatban megnyert hét találkozója után talált ismét legyőzőre, a Pistons egyhuzamban a negyedik meccsét nyerte meg.
Allen Iverson hasznosan játszott
Allen Iverson hasznosan játszott
Allen Iverson hasznosan játszott
Allen Iverson hasznosan játszott
A keleti harmadik és ötödik helyezett rangadóján az utóbbi örülhetett az NBA alapszakaszának 62. játéknapján. A Detroit Pistons hazai pályán verte meg az Orlando Magicet egy olyan mérkőzésen, amely a csapategységről, és nem az egyénieskedő sztárokról szólt.

A detroiti oldalon ugyanis senki sem dobott húsz pont felett, a csapat mégis tökéletesen játszott, és 88–82-re nyert.

„Nem szoktam hozzá, hogy tizenöt pontot érek el, és mégis úgy gondolom, remek mérkőzést játszottam. Korábban, ha nem szereztem legalább húsz pontot, úgy éreztem, nem végeztem el rendesen a munkámat” – nyilatkozta a detroiti Allen Iverson.

Az egykori philadelphiai klasszis mindössze a negyedik legtöbb pontot szerezte csapatában, mégis remekül és hasznosan játszott.

„Ez egy teljesen más érzés, ennek ellenére nagyon kedvelem. Dobtam már 23 ezer pontot a pályafutásom során, sok nagy dolgot megvalósítottam, most azonban más feladataim voltak” – tette hozzá a kiváló kosaras.

A Detroit sorozatban negyedik meccsét nyerte meg, míg az Orlando (amelyben legeredményesebbje a 23 pontig jutó Rashard Lewis volt) hét, sikerrel megvívott találkozó után talált ismét legyőzőre.

NBA

ALAPSZAKASZ, 62. JÁTÉKNAP
Atlanta Hawks–Denver Nuggets 109–91
New Jersey Nets–Chicago Bulls 87–100
Detroit Pistons–Orlando Magic 88–82
Oklahoma City Thunder–Phoenix Suns 102–110
Minnesota Timberwolves–Memphis Grizzlies 108–98
Houston Rockets–Washington Wizards 87–89
Utah Jazz–Philadelphia 76ers 112–95
Golden State Warriors–Toronto Raptors 117–111
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik