L. P. I.
2023.07.09 22:36

Fradi elleni bravúrra várnak a feröeriek; Magyar szervező és szakács a Tour de France-on

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Már Klaksvíkban van a Ferencváros. A keddi Bajnokok Ligája-selejtező előtt Borbola Bence 16 fokos feröeri nyárról és arról számolhatott be, hogy a helyiek várják a bravúrt a magyar bajnok ellen.

Fabinho Szoboszlairól; Kerkez és Szalai klubváltás előtt. A magyar labdarúgó-válogatott sztárjainak nem telik unalmasan a nyaruk, további ketten is topligában landolhatnak – küszöbön a Lazio- és az Union Berlin-szerződés.

Csillag Péter rátalált a Tour de France magyar szervezőjére. Rózsa Dóra három héten át elképesztő logisztikai bravúrokkal felügyeli a rajt- és célállomások felépítését és költözését, két helyszínen folyamatosan kis városok épülnek a Franciaországot körbetekerő mezőny előtt. Ráadásul az egyik csapat szakácsa is magyar...

Továbbá interjúk a Honvédot kényszerűen elhagyó, csapatot kereső Zsótér Donáttal, az egyetlen veszprémi kézimagyarral, Ligetvári Patrikkal és az U20-as hokiválogatott élére hazaköltöző Ladányi Balázzsal.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet +4 oldalon. Schaffer Spéci 1913-as losonci vakációjával, az 1973-as göteborgi vívó-vb-vel és a tabáni futballal.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.10.28 00:10:48

Kerékpár nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az egy hónap alatt megtett 920 kilométer során tizenháromszor töltöttem az energiacellákat, az áramtankolás pedig – ha jól bogarásztam a számlát – 420 forintot vett ki a pénztárcámból... És... Ennyi!

2023.10.24 13:45:25

Kerékpár nemzetisport.hu

A kerékpárral történő munkába járás kiváló módja a környezetbarát közlekedésnek is. (x)

2023.07.28 17:58:13

Kerékpár nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Hajlamosak vagyunk csak a győztesekre fókuszálni, az ő szemüvegükön keresztül látni a világot, őket idealizáljuk, de el tudjuk hinni, hogy ők mi is lehetnénk? Ugye, hogy nem?! Szükség van a Pinot-kra, akik azért kerékpároznak, mert szeretik.

2023.07.08 23:02:54

Kerékpár nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mert az nincs rendben, hogy tíz indulója van a női országos bajnokságnak, sőt, a férfiaknál is csak 22-en érnek célba.