NHL: szörnyű sérüléssel kezdődött az elődöntő – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.27. 08:03
Megkezdődtek a főcsoport-elődöntők az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL): az Edmonton az Anaheimet (5–3), a Nashville a St. Louist (4–3) győzte le vendégként csütörtökre virradóra – utóbbi mérkőzésen egy sajnálatos sérülés miatt sokáig szünetelt a játék.

A nashville-i Kevin Fiala egy hazai védő, Robert Bortuzzo szorításában nekiütközött a palánknak a kapu mögött, és a teste alá szoruló bal térde súlyosan megsérült. A játék 17 percig állt, amíg ellátták és hordágyon levitték a jégről a borzasztó fájdalmakkal kínlódó 20 éves svájci balszélsőt, akinek állapota az első kórházi hírek szerint stabil.Kevin Fiala egy hazai védő, Robert Bortuzzo szorításában nekiütközött a palánknak a kapu mögött, és a teste alá szoruló bal térde súlyosan megsérült. A játék 17 percig állt, amíg ellátták és hordágyon levitték a jégről a borzasztó fájdalmakkal kínlódó 20 éves svájci balszélsőt, akinek állapota az első kórházi hírek szerint stabil.


Mindkét hazai csapat képes volt egyenlíteni 1–3-ról, de győznie egyiknek sem sikerült. A Nashville Vernon Fiddlernek köszönhette a döntő gólt, és ötös győzelmi sorozatban van.

A másik találkozón a harmadik harmad hat gólt hozott: előbb kétgólos előnyt szerzett az Edmonton, a játékrész derekán másfél perc alatt egyenlített az Anaheim, majd a végjátékban Adam Larsson és Leon Draisaitl visszaállította a kétgólos különbségét – Larsson két góllal, Draisailt egy góllal plusz három assziszttal zárt.

NHL, RÁJÁTSZÁS
NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK
St. Louis Blues–Nashville Predators 3–4 (0–1, 1–2, 2–1)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 0–1
Anaheim Ducks–Edmonton Oilers 3–5 (0–0, 1–1, 2–4)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 0–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik