NHL: két kapus is remekelt, kikapott a nyugati éllovas

Vágólapra másolva!
2016.11.02. 09:09
A Toronto Maple Leafs hosszabbításban legyőzte a Nyugati főcsoport éllovasát, az Edmonton Oilerst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A hazaiak kapusa, a dán Frederik Andersen 44 védést mutatott be a csaknem 20 ezer néző előtt játszott összecsapáson, ez a kapus pályafutásának harmadik legtöbb védése egy mérkőzésen.Frederik Andersen 44 védést mutatott be a csaknem 20 ezer néző előtt játszott összecsapáson, ez a kapus pályafutásának harmadik legtöbb védése egy mérkőzésen.

A New York Rangers 5–0-ra megverte otthon a St. Louis Bluest, a hazaiak kapusa, Henrik Lundqvist karrierje 60. találkozóját hozta le kapott gól nélkül.

A Chicago Blackhawksban az orosz Artyom Arisimov sorozatban nyolcadik mérkőzésén szerzett pontot, a center ezúttal góllal és gólpasszal járult hozzá a vendég Calgary Flames legyőzéséhez.

Kyle Turris, az Ottawa Senators játékosa ebben a szezonban már másodszor szerzett győztes gólt a hosszabbításban, most a Carolina Hurricanes ellen.

A Los Angeles Kings sorozatban harmadik mérkőzésén nem szerzett gólt, ilyen rossz sorozatra 1969 januárja óta nem volt példa a klub történetében. Kings-játékos legutóbb október 27-én volt eredményes, azóta csaknem 200 játékperc (199:19) telt el Los Angeles-i gól nélkül.

NHL, ALAPSZAKASZ
Toronto Maple Leafs
–Edmonton Oilers 3–2 – hosszabbítás után
New York Rangers–St. Louis Blues 5–0
Columbus Blue Jackets–Dallas Stars 3–2 – h. u.
Ottawa Senators–Carolina Hurricanes 2–1 – h. u.
Florida Panthers–Boston Bruins 1–2
New York Islanders–Tampa Bay Lightning 1–6
Minnesota Wild–Buffalo Sabres 1–2
Winnipeg Jets–Washington Capitals 2–3
Chicago Blackhawks–Calgary Flames 5–1
Colorado Avalanche–Nashville Predators 1–5
Arizona Coyotes–San Jose Sharks 3–2
Los Angeles Kings–Anaheim Ducks 0–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik