Jégkorong: Újoncaink elképzelni sem tudtak volna jobb világbajnokságot

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.05.12. 09:21
Különösebben nem képzelték el vb-újoncaink, hogy milyen lesz az első világbajnokságuk, de mivel a magyar jégkorong-válogatott Ljubljanában feljutott az A-csoportba, jobban nem is alakulhatott volna. Fejes Nándort ráadásul megválasztották a torna legjobb védőjének, míg Horváth Milánnak az a pillanat a legkedvesebb, amikor a szállodában a Románia–Litvánia meccs után összejött a csapat, s gratuláltak egymásnak a feljutáshoz. 

„A szállodában néztük a román–litván meccset, s amikor eldőlt, hogy jövőre az A-csoportban fogunk játszani, akkor összegyűltünk és gratuláltunk egymásnak. Ez a pillanat biztos, hogy meg fog maradni. Ahogy minden jégen töltött másodperc is” – idézte fel Horváth Milán a számára legkedvesebb pillanatot élete első világbajnokságáról.

Fejes Nándort vb-újoncként megválasztották a ljubljanai divízió 1/A-csoportos vb legjobb védőjének. A székely származású játékos ezzel kapcsolatban szerényen csak annyit mondott, meglepte a dolog, de jó visszajelzés ez neki, hogy megtesz mindent a jégen, amit csak tud.

Videónkban bővebben is beszélnek arról, hogyan élték meg a ljubljanai eseményeket, valamint szóba kerül a jövő évi A-csoportos világbajnokság esetleges budapesti rendezése is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik