Jégkorong: Hetente vizsgáznunk kellett a tananyagból – Galló Vilmos

Vágólapra másolva!
2022.11.09. 08:48
Aki ismeri Kevin Constantine edzői módszereit, annak nem meglepetés, hogy a magyar jégkorong-válogatott játékosainak nem az összetartás napján kezdődött a közös munka az új szövetségi kapitánnyal, hanem már a Sárközy Tamás-emléktorna előtt is rendszeresen kapták a tananyagokat, amelyekből heti szinten vizsgázniuk is kellett. Többek között erről is beszélgettünk Galló Vilmossal, aki legutóbb egy évvel ezelőtt lépett jégre a válogatottban.

„Nagyon jók az első benyomásaim Kevin Constantine-ról, odafigyel a részletekre, mindenért lefújja az edzést. Nagyon komoly programot kellett végigcsinálnunk az elmúlt időszakban, interneten keresztül minden héten volt egy kvízünk, kellett hozzá munkafüzetet írni, jegyzetelni. Úgyhogy elég komoly munkát végez, olyan, mintha hokival aludna el minden nap, komolyan dolgozik”– mondta Galló Vilmos, aki egy évvel ezelőtt tudott legutóbb a válogatott rendelkezésére állni, mint ismert, a divízió 1/A világbajnokságról sérülés miatt maradt le.

Videónkban a svéd élvonalban szereplő Linköping csatára részletesebben is beszél a vizsgákról, illetve az idénybeli formájáról. Továbbá kitér arra is, hogy a szurkolók milyen válogatottat láthatnak majd a csütörtökön kezdődő Sárközy Tamás-emléktornán.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK: Rajna Miklós(UTE),Hetényi Zoltán(DEAC),Horváth Dominik(Hydro Fehérvár AV19)
HÁTVÉDEK:Fejes Nándor(Gyergyói HK),Szirányi Bence(DVTK Jegesmedvék),Garát Zsombor(Budapest JAHC),Horváth Milán(Hydro Fehérvár AV19),Pozsgai Tamás(Budapest JAHC),Dóczi Zsombor(Budapest JAHC),Kiss Roland(DVTK Jegesmedvék),Vokla Roland(DEAC),Pokornyi Dávid(UTE),Kiss Dániel(UTE),Falus Ádám(GC Küsnacht Lions – Svájc),Stipsicz Bence(Hydro Fehérvár AV19),Henrik Nilsson(Hydro Fehérvár AV19)
CSATÁROK:Sebők Balázs(Ilves Tampere – Finnország),Galló Vilmos(Linköping HC – Svédország),Erdély Csanád(Hydro Fehérvár AV19),Csányi Karol(HKM Zvolen – Szlovákia),Sofron István(SC Csíkszereda),Vincze Péter(Gyergyói HK),Nagy Gergő(FTC-Telekom),Nagy Krisztián(Budapest JAHC),Tóth Richárd(Budapest JAHC),Császár Hunor(Gyergyói HK),Sárpátki Tamás(Gyergyói HK),Szigeti Ákos(Gyergyói HK),Kulmala Rasmus(FTC-Telekom),Kreisz Brúnó(FTC-Telekom),Vas János(DVTK Jegesmedvék),Schlekmann Márk(Budapest JAHC),Kóger Dániel(Corona Brasov),Hári János(Hydro Fehérvár AV19),Terbócs István(Hydro Fehérvár AV19),Bartalis István(Hydro Fehérvár AV19),Páterka Bence(DVTK Jegesmedvék),Németh Kristóf(Hydro Fehérvár AV19),Ambrus Gergő(Hydro Fehérvár AV19)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY:Kevin Constantine

A SÁRKÖZY TAMÁS-EMLÉKTORNA PROGRAMJA
Csütörtök

15.00: Olaszország–Ukrajna
18.30: Magyarország–Japán
Péntek
15.00: Franciaország–Japán
18.30: Szlovénia–Olaszország
Szombat
15.00: Magyarország–Franciaország
18.30: Ukrajna–Szlovénia
Vasárnap
11.30, 15.00, 18.30: helyosztók

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik