Ádám Martin: ennyi gólhoz extra teljesítmény kell; Sean Simpson elköszönt a válogatottól

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.23. 23:29
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Az OTP Bank Liga 2021–2022-es kiírásának gólkirálya, Ádám Martin élete legjobb idényét zárta, harmincegyszer volt eredményes az élvonalban a Paks színeiben. Zombori András interjújában többek között azt is elárulta, hogy az ebben az idényben szerzett 31 gólja közül melyik a három kedvence.
Az OTP Bank Liga 2021–2022-es kiírásának gólkirálya, Ádám Martin élete legjobb idényét zárta,
harmincegyszer volt eredményes az élvonalban a Paks színeiben. Zombori András interjújában többek között azt is elárulta, hogy az ebben az idényben szerzett 31 gólja közül melyik a három kedvence.

A válogatott idehaza készülő tagjai madárcsicsergéstől kísérve kezdték meg a felkészülést az Anglia, Olaszország és Németország elleni Nemzetek Ligája-találkozókra. Dibusz Dénes már most várja a mérkőzéseket, az újonc Vancsa Zalán pedig nem izgul. Borbola Bence beszámolója.

Nem hosszabbítja meg szerződését a Magyar Jégkorongszövetséggel a 2023-as elit-világbajnokságra feljutó magyar felnőtt férfiválogatott szövetségi kapitánya, Sean Simpson. A szakember elmondta, a döntés mögött nem szakmai, hanem személyes okok állnak, hálás a hazánkban töltött időért, és reméli, a magyarok és a szlovénok rendezhetik meg a jövő évi A-csoportos vb-t. Dénes Szilárd írása.

Szpin Renáta óvónőként folytatná. Mindössze huszonhat évesen visszavonult a profi röplabdázástól, azonban nem panaszkodhat, hiszen ötszörös magyar bajnokként alig akadt olyan pillanat a pályafutásában, amelyre ne emlékezne vissza szívesen. Sneff Szilárd interjúja.

Adolf Balázs: Ott vagyok az élvonalban. A hétvégén, Racicében bronzérmet szerző kenus kihívásnak fogta fel a világkupaversenyt, ám a csúcsformát az augusztusi világbajnokságra tartogatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik