Indul az Erste Liga Októberi Hokifeszt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.10.06. 06:15
null
Az FTC és a Brassó mérkőzésével kezdődik az Októberi Hokifeszt (Fotók: MJSZ)
Címkék
Vasárnap az FTC és a Brassó mérkőzésével kezdődik meg az egész hónapon át tartó eseménysorozat.

 

Szeptember végén izgalmas mérkőzésekkel indult el a magyar bázisú jégkorongbajnokság, az Erste Liga új szezonja, az október pedig rangadókat és újdonságokat is tartogat. Elrajtol ugyanis az új tematikus eseménysorozat, az Erste Liga Októberi Hokifeszt, amelynek célja, hogy a magyarországi jégpályákon megidézze az ismert bajor rendezvény hangulatát. A rendező csapatok az Oktoberfesthez hasonló kitelepülésekkel, food truckokkal és extra szolgáltatásokkal, vagy éppen kedvezményekkel készülnek a mérkőzések előtt és alatt.

 

Elsőként október 8-án, vasárnap a Tüskecsarnokban az FTC-Telekom és a Corona Brassó mérkőzésén találkozhatnak a szurkolók az egyedi, változatos programokkal. A drukkereket a büfében bővebb sörkínálat várja, emellett sült kolbász és virsli is kapható lesz. Az első 200 érkező kupont kap, amelyet italra válthat be. Tombolával is készülnek a szervezők, a szerencsések értékes fradis nyereményeket vihetnek haza. Ráadásul akik aznap délután megtekintik az FTC futballcsapatának a Debreceni VSC elleni mérkőzését is, fél áron válthatnak jegyet a hokimeccsre.

 

Jövő héten Miskolcon és Újpesten folytatódik a programsorozat, utóbbi helyszínen a csarnok melletti parkolóban lehet különleges falatokat és finom italokat fogyasztani. Október 22-én Dunaújvárosban az FTC elleni mérkőzés előtt food truck kitelepülés, speciális sör kínálat, játszósarok, dedikálás és ajándékok várják a szurkolókat. A hónap során valamennyi magyarországi Erste Liga-csapatnál lesznek fesztivál jellegű programok.

 

Emellett az idén is lesz Erste Liga Matiné, amelynek keretében színes programokon vehetnek részt a drukkerek a meccsek előtt és a szünetekben, azzal a céllal, hogy a meccsre járás valódi családi élményt jelentsen. Maradnak a tematikus napokhoz, így a Halloweenhez, Mikuláshoz, Karácsonyhoz kapcsolódó kedvelt meccsnapi programok, és a tervek szerint több városban is lesznek kihelyezett találkozók, elsőként Szombathelyen, ahol október 29-én a FEHA19 és az UTE találkozik.

AzAz Erste Liga Októberi Hokifeszt programja:
Október 8.,13.30:
FTC-Telekom–Corona Brasov
Október 13., 18.30: DVTK Jegesmedvék–BJAHC
Október 15., 17.00: Újpesti TE–Dunaújvárosi Acélbikák
Október 20., 18.00: Debreceni EAC–Dunaújvárosi Acélbikák
Október 22., 14.15: Dunaújvárosi Acélbikák–FTC-Telekom
Október 22., 17.30: FEHA19–Debreceni EAC
Október 29., 17.40: BJAHC–DVTK Jegesmedvék

Bővebb információk ITT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik