Jégkorong: Chernomaz meccsel a DAB ellen a Volán kispadján

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 10:37
Szóbeli megállapodást kötött Jan Neliba és Rich Chernomaz, így – noha hivatalosan a cseh szakember a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának az edzője – a Magyar Kupa március végi két meccsén a magyar válogatott kanadai szövetségi kapitánya állhat a kispad mellé.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a kanadai szakember célja, hogy a hazai rendezésű vb előtt rendelkezésére álló bő egy hónapban még jobban megismerje a fehérváriak válogatott játékosait.Amint arról korábban már beszámoltunk: a kanadai szakember célja, hogy a hazai rendezésű vb előtt rendelkezésére álló bő egy hónapban még jobban megismerje a fehérváriak válogatott játékosait.

Neliba fehérvári szerződése március 31-ig érvényes, és amint arra korábban Ocskay Gábor szakosztály-igazgató már célzást tett: a jövőt új trénerrel képzeli el.

Chernomaz először március 27-én, a Dab.Docler elleni MK-elődöntőn irányítja a Volánt. A döntőt másnap rendezik meg, a másik ágon a rendező Miskolci Jegesmedvék ellenfele az FTC-ESMTK–Újpest párharc továbbjutója lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik