PSG: az Al-Hilal képviselői Párizsban jártak, de Mbappé nem hajlandó velük tárgyalni

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.07.26. 21:18
null
Mbappé nem akar Szaúd-Arábiába menni (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a szaúdi élvonalban szereplő Al-Hilal világrekordot jelentő összeget, 300 millió eurót fizetne a francia Paris Saint-Germainnek Kylian Mbappéért, akit eladólistára tett a klub. A szaúdi csapat képviselői Párizsban szerették volna felvenni a kapcsolatot a játékossal, de a környezete elutasította a közeledésüket, nem akarnak velük tárgyalni – írja a francia a L'Équipe.

A lap úgy tudja, az Al-Hilal képviselői azért jártak szerdán Párizsban, hogy véglegesítsék a brazil Malcom szerződtetését a Zenitből, akit később hivatalosan is bejelentett a klub.


Ha már a francia fővárosban voltak, abban bíztak, hogy a PSG világbajnok támadójának képviselőinek felvázolhatják a terveiket, de nem jártak sikerrel, mert Kylian Mbappéék nem akarnak velük tárgyalni. A világbajnok futballistával kapcsolatban az a hír járja, hogy sohasem fontolgatta annak lehetőségét, hogy Szaúd-Arábiába szerződjön. Az Al-Hilal így hiába ajánlott 300 millió eurót a Paris Saint-Germainnek és kapott engedélyt arra, hogy tárgyaljon a klasszissal, napjaink egyik legjobb labdarúgója elutasította őket.

Mindeközben Fabrizio Romano transzferguru arról számolt be, hogy az Al-Hilal előrehaladott tárgyalások folytat a szintén PSG-játékos, Marco Verratti megszerzéséről. A szaúdiak hivatalos ajánlatot tettek, az olasz válogatott középpályásnak pedig három éves szerződést kínálnak. A csapatnak az a terve, hogy a nyári átigazolási szezon végére megszerzik Verattit, Rúben Nevest, Malcomot, Szergej Milinkovics-Szavicsot és Kalidou Koulibalyt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik