Franciaország: Zidane hamarosan újra edző lehet – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.10.25. 08:45
null
Zidane hamarosan visszatérhet a kispadra (Fotó: AFP)
A spanyol AS információi szerint Zinédine Zidane már nem sokáig tölti a pihenőjét, ezt a franciák legendás labdarúgója is megerősítette.

 

Tizenhét hónapja távozott a Real Madrid éléről Zinédine Zidane, aki három Bajnokok Ligáját és két spanyol bajnokságot is nyert a madridiak élén. Azóta számos csapattal hírbe hozták, azonban ő minden felkérésre nemet mondott. A korábbi világklasszis a Grévin Múzeumban átadott viaszszobrának leleplezését követően nyilatkozott. „Mikor fogtok újra a kispadon látni? Hamarosan, hamarosan. Nem vagyok messze a visszatéréstől. Jelenleg élvezem a helyzetet, de nem állok messze a visszatéréstől.”

Zidane viaszszobrát a Grévin Múzeumban adták át (Fotó: AFP)
Zidane viaszszobrát a Grévin Múzeumban adták át (Fotó: AFP)

 

Ezek a szavak elég magabiztosnak tűnnek, mintha azt is tudná Zidane, hogy melyik csapat élére fogják szerződtetni. Madridi távozását követően azonnal megindultak a találgatások, hogy ő lehet Didier Deschamps utódja a válogatott szövetségi kapitányaként. A 2018-ban világbajnok csapat szövetségi kapitányának szerződése a vb-t követően jár le, a csalódást keltő tavalyi Európa-bajnoki szereplés pedig nagy nyomást helyez a 2000-es Eb-győztes gárda kapitányára. Zidane az első számú jelölt a posztra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik