Felkészülés: Ramos betalált, megnyerte első meccsét a PSG

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.15. 19:17
null
Ramos büntetőjével szerzett vezetést a PSG (Fotó: Twitter/PSG)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) címvédője, a Paris Saint-Germain 2–0-ra legyőzte az US Quevillyt az első nyári felkészülési mérkőzésén. A párizsiaknál Neymar csípősérülés gyanúja miatt nem volt bevethető, de a kezdőben kapott helyet Lionel Messi és Sergio Ramos is, utóbbi gólt is szerzett.

 

A PSG a francia másodosztályban szereplő US Quivillyt fogadta első nyári felkészülési mérkőzésén. Míg a hazaiak a Ligue 1 címvédői, addig a vendégeknek osztályozót kellett játszaniuk a másodosztályban való bennmaradásért. Ezt sikerrel vették, így a következő idényt is a Ligue 2-ben kezdhetik meg.

A találkozó első góljára a 34. percig kellett várni, ekkor Lionel Messit buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Sergio Ramos értékesítette.

A szünetben mindenkit lecserélt Christophe Galtier, pályára lépett Keylor Navas, Wijnaldum és Gueye is. A második találatot a 18 éves csatár, Djeidi Gassama szerezte az 54. percben.

Az állás ezt követően már nem változott, a PSG 2–0-ra megnyerte a mérkőzést, és indulhat Japánba, ahol három meccset játszik a következő tíz napban.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Paris Saint-Germain–US Quevilly 2–0
(Ramos 34., Gassama 54.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik