Ligue 1: Mbappé tudatta a PSG-vel, hogy a nyáron távozik – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 18:01
Paris Saint-Germain v Real Sociedad: Round of 16 First Leg - UEFA Champions League 2023/24
Úgy tűnik, ezzel tényleg vége. Mbappé a nyáron távozhat Párizsból (Fotó: Getty Images)
Kylian Mbappé tájékoztatta a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germaint, hogy a nyáron elhagyja a klubot. Erről a világ legismertebb transzferguruja, Fabrizio Romano számolt be csütörtökön az X-oldalán.

Sokadik fejezetéhez érkezett Kylian Mbappé ügye. A neves transzferguru, Fabrizio Romano csütörtökön délután X-oldalán „robbantotta a bombát”, miszerint a francia klasszis hivatalos formában is közölte Nasszer al-Kelaifival, a PSG elnökével, hogy a nyáron, szerződésének lejártakor mindenképp elhagyja a klubot. Romano úgy tudja, hogy a távozás feltételeiről még nem állapodtak meg a felek, és a francia sztár még nem teljesítette a klub felé vállalt kötelezettségeit. Azonban az most már biztos Romano szerint, hogy Mbappé a nyáron továbbáll.

Nem ez az első alkalom, amikor szinte kész tényként közlik Mbappé távozását, a mostani hír azonban minden eddiginél komolyabbnak tűnik. Annál is inkább, mert Romano értesüléseit brit, francia és spanyol hírforrások – például a The Athletic, az RMC Sport, a Marca vagy az AS – is egybehangzóan megerősítették.

A nemzetközi sajtó azt is tudni véli, hogy amennyiben Mbappé elhagyja a PSG-t, akkor a Real Madridban folytatja pályafutását.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik