PSG: Neymar bejelentette, hogy a nyáron távozna a klubtól

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.07. 20:11
null
Neymar otthagyná Párizst és visszatérne Barcelonába (Fotó: Getty Images)
A francia L'Equipe információ szerint Neymar közölte a Paris Saint-Germainnel, hogy még a nyáron távozna a klubtól. A 31 éves brazil visszatérne a spanyol Barcelonába.

 

Neymar nemrég tért vissza bokaműtétje után, a francia lap beszámolója szerint máris jelezte a PSG vezetőségének, hogy még a nyáron csapatot váltana.

A 31 éves brazil a PSG ázsiai túrája után összehívta családját és ügyvédjét. Neymar végül arra a döntésre jutott, hogy még a nyáron otthagyná a párizsi klubot és a francia bajnokságot. Neymar úgy érzi, hogy a Paris Saint-Germain nem védi meg elég hatékonyan játékosait. Korábban a brazil játékossal is előfordult, hogy szurkolók vették körül a házát, akik Neymar távozását követelték.

A Marca szerint Neymar hat év után visszatérne a Barcelonába, de korábbi csapattársa, a katalánok jelenlegi edzője, Xavi szerint Neymar érkezése árthat az öltözői hangulatnak és a fizetési egyensúlynak. Ráadásul Neymarnak szerződése van a PSG-vel, ha a Barcelona sztárigazolást hajtana végre, az inkább Bernardo Silva lenne, aki régóta a katalánok radarján van.

Lionel Messi az Egyesült Államokba igazolt, az argentin mellett Kylian Mbappé is jelezte távozási szándékát. Úgy tűnik a támadótrió harmadik tagja, Neymar is igyekszik elhagyni a süllyedő hajót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik