Prandelli Costa Ricától jobban tart, mint Angliától és Uruguaytól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 20:01
Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya nem Uruguaytól és Angliától tart a 2014-es vb csoportkörének sorsolása után, hanem az ismeretlen Costa Ricától, amely ellen nehéz lesz felkészítenie csapatát. Jürgen Klinsmann, aki 1990-ben játékosként világbajnok lett a német válogatottal, 2006-ban pedig szövetségi kapitányként bronzérmet szerzett a Nationalelffel, az Egyesült Államok szövetségi kapitányaként előre megérezte, hogy honfitársai ellen kell játszania csapatával. Cikkünkben az összes szövetségi kapitány nyilatkozatát elolvashatja.

 

A-CSOPORT
Luiz Felipe Scolari, Brazília szövetségi kapitánya:
– Horvátország jól szervezett, gyors csapat, van vb-rutinja, játékosai pedig európai nagycsapatokban futballoznak. Kamerun már megmutatta, hogy nagycsapatokkal is fel tudja venni a versenyt, ezért nagyon vigyáznunk kell velük. Mexikó tradicionális riválisunk, és a brazil válogatott hagyományosan szenved ellene.
Niko Kovac, Horvátország szövetségi kapitánya: – Nagyon különleges feladatot kaptunk, az első meccset az egész világ nézni fogja. Megpróbáljuk megnehezíteni Brazília dolgát, de nem lesz egyszerű. 2006-ban sikerült megszorongatnunk őket, csak Kaká késői góljával nyertek. Mexikó botladozása az elmúlt években senkit se tévesszen meg, nehéz lesz megszerezni a második helyet.
Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya: – Három nagyon nehéz ellenfelünk van, kemény munkát kell elvégezni ahhoz, hogy esélyünk legyen a továbbjutásra. Nagyon nehéz lesz, de továbbjutás esetén a folytatás még nehezebb. Azért még vannak terveink.
Volker Finke, Kamerun szövetségi kapitánya: – Mexikó és Horvátország hasonló szintet képvisel csoportellenfeleink közül, és természetesen Brazília egyértelmű favorit. Mi a második helyért szállhatunk harcba ebben a négyesben.

B-CSOPORT
Vicente del Bosque, Spanyolország szövetségi kapitánya:
– Nem tudom azt mondani, hogy a miénk a halálcsoport, mert más négyesek még ennél is erősebbnek tűnnek, de az tény, hogy nehéz lesz a továbbjutás. Volt egy olyan érzésem, amire reggel zárt körben utalást is tettem, hogy Hollandiával kezdünk a vébén. Bejött. De legalább rögtön az első meccsre maximálisan rá kell készülnünk és koncentrálnunk, nem úgy, mintha egy közepes erősségű riválissal kezdenénk, ami kevésbé lehet motiváló. A csoportelsőség azért is külön értéket képvisel, mert ebben az esetben a nyolcaddöntőben elkerülhető az a házigazda brazil válogatott, amely minden bizonnyal majd az A-csoport élén zár.
Louis van Gaal, Hollandia szövetségi kapitánya: – A H-csoport jobb lett volna, nemcsak sportszakmai szempontból, hanem felkészülési szempontból is, szívesen lennék a belgák helyében. Egy csoportba kerülni a világbajnokkal, és a mumus ausztrálokkal, akiket még sosem tudtunk legyőzni, ráadásul Chile sem rossz csapat. És ha ez nem lenne elég, akkor simán belefuthatunk a nyolcaddöntőben Brazíliába!
Jorge Sampaoli, Chile szövetségi kapitánya: – Ez tényleg nehéz csoport, igyekszünk felvenni a versenyt ellenfeleinkkel, és kiharcolni a továbbjutást. Del Bosque elmondta nekem, hogy nem szeretne Chilével egy csoportban lenni, de ezt én is elmondtam a spanyolokról.
Ange Postecoglou, Ausztrália szövetségi kapitánya: – Ennél nehezebb nem is lehetne, de legalább izgalmas feladat és kihívás! Mindegyik csoportellenfelünk nagyon erős, és remek futballt is játszik – itt az esély, hogy mi is részesei legyünk a jó meccseknek! Nem hiszem, hogy sok esélyt adnak nekünk ebben a csoportban, és szerintem ebben lehet az erőnk. Valószínűleg ez a legnehezebb négyes, Hollandia és Chile simán kiemelt is lehetett volna.

C-CSOPORT
José Pékerman, Kolumbia szövetségi kapitánya:
– Ázsiai, afrikai és európai ellenfelünk is lesz a csoportban, mindhárom teljesen más stílust képvisel. Sok felkészülés és munka vár ránk, hiszen a csoport kiegyenlített, amely önmagában jó hír Kolumbiának. De nem szabad hangzatos vállalásokat tenni, inkább csendben kell elvégezzük a feladatunkat
Fernando Santos, Görögország szövetségi kapitánya: – Talán sokan legyintenek, de valójában ez az egyik legnehezebb csoport a vébén. Négy csapat egyenlő esélyekkel indul a továbbjutásért. Kolumbia támadójátéka nagyon erős, Elefántcsontpart is az Didier Drogbával és Gervinhóval, Japán pedig meg akarja lepni a világot. Nekünk is megvan az esélyünk a továbbjutásra.
Sabri Lamouchi, Elefántcsontpart szövetségi kapitánya:
– Nagyon kiegyenlített a csoportunk, bár úgy vélem, Kolumbia egy lépéssel az összes csoportriválisa előtt jár. Rengeteg tehetségük van, Dél-Amerika egyik legjobb csapatát alkotják. Azért ez a csoportunk sokkal könnyebb, mint a 2006-os és a 2010-es volt.
Alberto Zaccheroni, Japán szövetségi kapitánya: – Sok fog múlni az első meccsen, amely nagyon nehéz lesz. Az elefántcsontpartiak könnyebben alkalmazkodnak majd a forrósághoz, mint mi, valahogy alkalmazkodnunk kell. Tudtuk, hogy kegyetlenek lesznek a körülmények, de fel kell készülnünk. Kolumbiának nincsenek gyenge pontjai, Görögország Románia ellen meggyőző volt.

D-CSOPORT
Sebastián Bauzá, Uruguay szövetségi elnöke (Óscar Tabárez szövetségi kapitány műtét után lábadozik): – Természetesen nehéz csoport ez, de azt gondolom, hogy ha megkérdezem az angol és az olasz küldöttséget, akkor azt fogják mondani, ők sem örülnek Uruguaynak. Nem akarom lebecsülni Costa Ricát, de ellene megvan az esély a jó rajtra. Két másik világbajnokkal egy csoportban lenni plusz értéket ad ennek a négyesnek – nagyok az előttünk álló nehézségek, de csak a sikerre gondolunk. Az uruguayi csapat történelme során nem egyszer megmutatta, hogy nehéz helyzetben nyújtja a legjobb teljesítményt.
Jorge Luis Pinto, Costa Rica szövetségi kapitánya: – Arról mindenkit biztosíthatok, hogy bárkivel is játsszunk, nem fogunk rettegve pályára lépni. A Costa Rica-i embereknek is üzenem, ne féljenek! Nálunk, Kolumbiában van egy mondás, hogy »Minél vadabb a bika, annál élvezetesebb a futás.« Már beszéltünk a franciákkal és a portugálokkal a felkészülési meccsekről, ellenük hasznos lehet egy-egy mérkőzés.
Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya:
– Nem kétséges, ez bombaerős csoport. Uruguay és Olaszország is beillik első kiemeltnek. Ami mellettünk szól, hogy Rióban lesz a bázisunk, és a csoportkör alatt csak egy hosszú utunk lesz. Nagyon bizakodom, sohasem tudhatjuk, mit hoz a torna. Papíron nem lehet meccset nyerni, csak a pályán. Ha jól felkészülünk, mindegyik ellenfelünket legyőzhetjük.
Cesare Prandelli, Olaszország szövetségi kapitánya: – Három világbajnok egy csoportban, de nem aggódom. Aggódni akkor kell, amikor a média azt állítja, könnyű csoportba kerültél! A körülmények miatt aggodalmaskodom csak, hisz az ellenfeleken kívül az időjárással is meg kell küzdeni. Voltunk a Konföderációs Kupán, tudjuk, mit jelent ilyen körülmények között játszani. A legnehezebb ellenfelünk? Costa Rica, mert őket nem ismerjük!

E-CSOPORT
Ottmar Hitzfeld, Svájc szövetségi kapitánya:
– Kiegyensúlyozott csoportba kerültünk, két európai és két amerikai csapat, egy déli és egy közép-amerikai. Érdekes lesz. Franciaország hatékony focit játszik, de nem panaszkodhatunk, a hátralévő időben fel kell készülnünk azokra a körülményekre, amelyek ránk várnak.
Reinaldo Rueda, Ecuador szövetségi kapitánya: – Négy éve Honduras szövetségi kapitányaként jártam a világbajnokságon, a sors most éppen velük hozott össze. Milyen mókás az élet, mi? A dél-afrikai kaland nagyon erős csapattá tette Hondurast. Hogy Svájc és Franciaország milyen erős? Annak ellenére, hogy mindkét csapat európai, nagyon eltér a stílusuk. Nehéz lesz.
Didier Deschamps, Franciaország szövetségi kapitánya: – Egy tornán az a legfontosabb, hogy az első meccsedet megnyerd. Jó, hogy nem Svájccal kezdünk. Őszintén szólva lehetett volna nehezebb is a csoportunk. Persze sokan azt mondták, hogy Ukrajna ellen is könnyű lesz, aztán látták, hogy megszenvedtük. Féltünk, hogy északon, a meleg városokban kell játszanunk, de megúsztuk, délen könnyebb lesz pihenni.
Luis Fernando Suárez, Honduras szövetségi kapitánya:
– Szívem szerint igazából egyetlen válogatottat szerettem volna bármi áron elkerülni, Ecuadort. Nem sikerült, így más választásom nem lévén, mostantól ellene is kell készüljek. Franciaország és Svájc jelentős vb-hagyományokkal rendelkezik, ellenük nagyon nehéz dolgunk lesz. Ami azonban a mi, valamint Ecuador számára előnyt jelenthet a csoportkörben, az a helyi párás időjárás.

F-CSOPORT
Alejandro Sabella, Argentína szövetségi kapitánya:
– Kezdhetjük tanulmányozni az ellenfeleket, megyek megcsinálni a házi feladatom. Mindig a halálcsoportról beszélnek, nekünk most szerencsénk volt, földrajzilag is kellemes a helyzetünk. Az F vagy a H csoportot szerettük volna kapni éghajlati és utazási szempontból, bekerültünk az F-be, ezzel elégedett vagyok. A többi csoporttal nem sokat tudtam foglalkozni, annyira a sajátunkra koncentráltam, de Uruguay nagyon belehúzott a két erős európai csapattal. Ami esélyt adhat neki, az az, hogy Anglia és Olaszország Manausban kezd, és a trópusi hőség kikészítheti őket ott.
Safet Susic, Bosznia-Hercegovina szövetségi kapitánya: –
Argentína a csoportfavorit, mi a második helyre hajtunk, megpróbáljuk megelőzni Nigériát és Iránt. Úgy érzem, van esélyünk továbbjutni. Ha megnézzük, a horvátok mibe csöppentek, akkor mi elégedettek lehetünk a sorsolással.
(A bosnyák kapitány lekéste repülőjét, így aztán le is maradt szépen a sorsolásról…)
Carlos Queiroz, Irán szövetségi kapitánya: –
Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy a világbajnokságon szerepelhetünk, minden pillanatát élvezni akarjuk. A világ legjobb csapataival fogunk játszani, ez nagyon sokat segíthet a fejlődésünknek.
Stephen Keshi, Nigéria szövetségi kapitánya: – Úgy tűnik, Argentínával minden vébén összekerülünk, ami jó – majd meglátjuk, most milyen jó lesz. Bosznia-Hercegovina ellen még sohasem játszottunk, ami nehézséget okozhat. Iránt még csak nem is láttam játszani, de biztosan jó csapat, ha kijutott a világbajnokságra.

G-CSOPORT
Joachim Löw, Németország szövetségi kapitánya:
– Elfogadom így ezt a sorsolást, most megtehetjük a következő lépést, készülhetünk a világbajnokságra. Egy csoportban a Klinsmann vezette Egyesült Államokkal – ez különleges és érdekes találkozás lesz. Bensőséges, remek kapcsolatot ápolunk.
Paulo Bento, Portugália szövetségi kapitánya: – Nem mi vagyunk a favoritok a csoportban, hanem Németország, már csak a történelme és a játékereje miatt is. Ghána és az Egyesült Államok is erős, jól szervezett, legjobbjaik Európa élcsapataiban játszanak. A céljainkat sohasem a csoportriválisaink kiléte határozta meg, kötelező továbbjutni.
Kwesi Appiah, Ghána szövetségi kapitánya: – Kellemes ellenfél lesz Németország, és az amerikaiaknak is örülök, 2010-ben a nyolcaddöntőben találkoztunk, és legyőztük őket. Most jobbak vagyunk, mint akkor, sok meglepetés lesz ebben a csoportban.
Jürgen Klinsmann, az Egyesült Államok szövetségi kapitánya: – Volt egy olyan érzésem, hogy megkapjuk Németországot. Ez az egyik legnehezebb csoport a vébén. Portugália is itt van Cristiano Ronaldóval, Ghánával már közös történelme van az amerikai válogatottnak, és persze Németország, amelynél nincs hatalmasabb. Ám erről szól a világbajnokság, állunk elébe. Remélhetőleg meglepetést okozunk néhány embernek. Jól felkészülünk, magabiztosak leszünk, az Olaszországban aratott győzelmünk és az oroszországi jó eredmény nagy segítség ebben.

H-CSOPORT
Marc Wilmots, Belgium szövetségi kapitánya:
– Kiváló ez a sorsolás, Vincent Kompanynak igaza van, amikor azt mondja, hogy innen kötelező továbbjutnunk. Az ambícióba még senki sem halt bele… Úgy kell mindegyik mérkőzésre kimennünk, mintha döntőt játszanánk – most pedig fogjuk magunkat, és lefoglaljuk a szállást!
Vahid Halilhodzic, Algéria szövetségi kapitánya: – Lehetnénk nehezebb csoportban is, de ezen a vébén nincs könnyű csoport, mint ahogy halálcsoport sem. Belgium nagyon jó, a torna egyik titkos favoritjának tartom. Az oroszoknak remek edzőjük van, jól ismerem a játékukat. A dél-koreaiak sokat mozognak, technikásak. Bonyolult lesz, de nem turistaként érkezünk Brazíliába.
Fabio Capello, Oroszország szövetségi kapitánya: – Jó csoportba kerültünk, egyáltalán nem rossz a helyzetünk. Az is fontos, hogy keveset utazunk, Brazília középső részén lesznek a meccseink. Röviden: boldog vagyok!
Hong Mjung Bo, Dél-Korea szövetségi kapitánya: – Novemberben játszottunk Oroszországgal, de újra kell elemeznünk riválisunkat, mert sok minden megváltozik. Sokan azt gondolnák, ez könnyű csoport, de nem az. Egyik ellenfelünket sem becsülhetjük le, mindegyik erős és tovább is juthat.

A VB CSOPORTJAI
A-CSOPORTB-CSOPORTC-CSOPORTD-CSOPORT
BrazíliaSpanyolország
Kolumbia
Uruguay
Horvátország
Hollandia
Görögország
Costa Rica
Mexikó
Chile
Elefántcsontpart
Anglia
Kamerun
Ausztrália
Japán
Olaszország
E-CSOPORT
F-CSOPORTG-CSOPORTH-CSOPORT
Svájc
Argentína
Németország
Belgium
Ecuador
Bosznia-Hercegovina
Portugália
Algéria
Franciaország
IránGhána
Oroszország
Honduras
Nigéria
Egyesült Államok
Dél-Korea

A CSOPORTKÖR PROGRAMJA
A-CSOPORT Dátum, kezdési idő Helyszín Párosítás
1 2014. 06. 12., 22:00 Sao Paulo Brazília–Horvátország
2 2014. 06. 13., 18:00 Natal Mexikó–Kamerun
17 2014. 06. 17., 21:00 Fortaleza Brazília–Mexikó
18 2014. 06. 18., 00:00 Manaus Kamerun–Horvátország
33 2014. 06. 23., 22:00 Brazíliaváros Kamerun–Brazília
34 2014. 06. 23., 22:00 Recife Horvátország–Mexikó
B-CSOPORT
3 2014. 06. 13., 21:00 Salvador Spanyolország–Hollandia
4 2014. 06. 14., 00:00 Cuiabá Chile–Ausztrália
20 2014. 06. 18., 18:00 Porto Alegre Ausztrália–Hollandia
19 2014. 06. 19., 21:00 Rio De Janeiro Spanyolország–Chile
35 2014. 06. 23., 18:00 Curitiba Ausztrália–Spanyolország
36 2014. 06. 23., 18:00 Sao Paulo Hollandia–Chile
C-CSOPORT
5 2014. 06. 14., 18:00 Belo Horizonte Kolumbia–Görögország
6 2014. 06. 15., 03:00 Recife Elefántcsontpart–Japán
21 2014. 06. 19., 18:00 Brazíliaváros Kolumbia–Elefántcsontpart
22 2014. 06. 20., 00:00 Natal Japán–Görögország
37 2014. 06. 24., 22:00 Cuiabá Japán–Kolumbia
38 2014. 06. 24., 22:00 Fortaleza Görögország–Elefántcsontpart
D-CSOPORT
7 2014. 06. 14., 21:00 Fortaleza Uruguay–Costa Rica
8 2014. 06. 15., 00:00 Manaus Anglia–Olaszország
23 2014. 06. 19., 21:00 Sao Paulo Uruguay–Anglia
24 2014. 06. 20., 18:00 Recife Olaszország–Costa Rica
39 2014. 06. 24., 18:00 Natal Olaszország–Uruguay
40 2014. 06. 24., 18:00 Belo Horizonte Costa Rica–Anglia
E-CSOPORT
9 2014. 06. 15., 18:00 Brazíliaváros Svájc–Ecuador
10 2014. 06. 15., 21:00 Porto Alegre Franciaország–Honduras
25 2014. 06. 20., 21:00 Salvador Svájc–Franciaország
26 2014. 06. 21., 00:00 Curitiba Honduras–Ecuador
41 2014. 06. 25., 22:00 Manaus Honduras–Svájc
42 2014. 06. 25., 22:00 Rio De Janeiro Ecuador–Franciaország
F-CSOPORT
11 2014. 06. 16., 00:00 Rio De Janeiro Argentína–Bosznia-Hercegovina
12 2014. 06. 16., 21:00 Curitiba Irán–Nigéria
27 2014. 06. 21., 18:00 Belo Horizonte Argentína–Irán
28 2014. 06. 22., 00:00 Cuiabá Nigéria–Bosznia-Hercegovina
43 2014. 06. 25., 18:00 Porto Alegre Nigéria–Argentína
44 2014. 06. 25., 18:00 Salvador Bosznia-Hercegovina–Irán
G-CSOPORT
13 2014. 06. 16., 18:00 Salvador Németország–Portugália
14 2014. 06. 17., 00:00 Natal Ghána–Egyesült Államok
29 2014. 06. 21., 21:00 Fortaleza Németország–Ghána
30 2014. 06. 22., 00:00 Manaus Egyesült Államok–Portugália
45 2014. 06. 26., 18:00 Recife Egyesült Államok–Németország
46 2014. 06. 26., 18:00 Brazíliaváros Portugália–Ghána
H-CSOPORT
15 2014. 06. 17., 18:00 Belo Horizonte Belgium–Algéria
16 2014. 06. 18., 00:00 Cuiabá Oroszország–Dél-Korea
32 2014. 06. 22., 21:00 Porto Alegre Dél-Korea–Algéria
31 2014. 06. 23., 18:00 Rio De Janeiro Belgium–Oroszország
47 2014. 06. 26., 22:00 Sao Paulo Dél-Korea–Belgium
48 2014. 06. 26., 22:00 Curitiba Algéria–Oroszország

A PROGRAM IDŐRENDBEN
1 2014. 06. 12., 22:00 Sao Paulo Brazília–Horvátország A
2 2014. 06. 13., 18:00 Natal Mexikó–Kamerun A
3 2014. 06. 13., 21:00 Salvador Spanyolország–Hollandia B
4 2014. 06. 14., 00:00 Cuiabá Chile–Ausztrália B
5 2014. 06. 14., 18:00 Belo Horizonte Kolumbia–Görögország C
7 2014. 06. 14., 21:00 Fortaleza Uruguay–Costa Rica D
8
2014. 06. 15., 00:00
Manaus
Anglia–Olaszország
D
6 2014. 06. 15., 03:00 Recife Elefántcsontpart–Japán C
9 2014. 06. 15., 18:00 Brazíliaváros Svájc–Ecuador E
10 2014. 06. 15., 21:00 Porto Alegre Franciaország–Honduras E
11 2014. 06. 16., 00:00 Rio De Janeiro Argentína–Bosznia-Hercegovina F
13 2014. 06. 16., 18:00 Salvador Németország–Portugália
F
12 2014. 06. 16., 21:00 Curitiba Irán–Nigéria G
14 2014. 06. 17., 00:00 Natal Ghána–Egyesült Államok G
15 2014. 06. 17., 18:00 Belo Horizonte Belgium–Algéria H
17 2014. 06. 17., 21:00 Fortaleza Brazília–Mexikó A
16 2014. 06. 18., 00:00 Cuiabá Oroszország–Dél-Korea H
20 2014. 06. 18., 18:00 Porto Alegre Ausztrália–Hollandia B
19
2014. 06. 18., 21:00
Rio De Janeiro
Spanyolország–Chile
B
18 2014. 06. 19., 00:00 Manaus Kamerun–Horvátország A
21 2014. 06. 19., 18:00 Brazíliaváros Kolumbia–Elefántcsontpart C
23 2014. 06. 19., 21:00 Sao Paulo Uruguay–Anglia D
22 2014. 06. 20., 00:00 Natal Japán–Görögország C
24 2014. 06. 20., 18:00 Recife Olaszország–Costa Rica D
25 2014. 06. 20., 21:00 Salvador Svájc–Franciaország E
26 2014. 06. 21., 00:00 Curitiba Honduras–Ecuador E
27 2014. 06. 21., 18:00 Belo Horizonte Argentína–Irán F
29 2014. 06. 21., 21:00 Fortaleza Németország–Ghána G
28 2014. 06. 22., 00:00 Cuiabá Nigéria–Bosznia-Hercegovina F
312014. 06. 23., 18:00
Rio De Janeiro
Belgium–Oroszország
H
32 2014. 06. 22., 21:00 Porto Alegre Dél-Korea–Algéria H
30 2014. 06. 23., 00:00 Manaus Egyesült Államok–Portugália G
35 2014. 06. 23., 18:00 Curitiba Ausztrália–Spanyolország B
36 2014. 06. 23., 18:00 Sao Paulo Hollandia–Chile B
33 2014. 06. 23., 22:00 Brazíliaváros Kamerun–Brazília A
34 2014. 06. 23., 22:00 Recife Horvátország–Mexikó A
39 2014. 06. 24., 18:00 Natal Olaszország–Uruguay D
40 2014. 06. 24., 18:00 Belo Horizonte Costa Rica–Anglia D
37 2014. 06. 24., 22:00 Cuiabá Japán–Kolumbia C
38 2014. 06. 24., 22:00 Fortaleza Görögország–Elefántcsontpart C
412014. 06. 25., 18:00
Porto Alegre
Nigéria–Argentína
F
42
2014. 06. 25., 18:00
Salvador
Bosznia-Hercegovina–Irán
F
43 2014. 06. 25., 22:00 Manaus Honduras–Svájc E
44 2014. 06. 25., 22:00 Rio De Janeiro Ecuador–Franciaország E
45 2014. 06. 26., 18:00 Recife Egyesült Államok–Németország G
46 2014. 06. 26., 18:00 Brazíliaváros Portugália–Ghána G
47 2014. 06. 26., 22:00 Sao Paulo Dél-Korea–Belgium H
48 2014. 06. 26., 22:00 Curitiba Algéria–Oroszország H

A KIESÉSES SZAKASZ PROGRAMJA
Június 27. PIHENŐNAP Helyszín Kezdési idő (közép-európai idő szerint)
NYOLCADDÖNTŐ
Június 28.
A/1–B/2 Belo Horizonte 18.00
C/1–D/2 Rio de Janeiro 22.00
Június 29.
B/1–A/2 Fortaleza 18.00
D/1–C/2 Recife 22.00
Június 30.
E/1–F/2 Brazíliaváros 18.00
G/1–H/2 Porto Alegre 22.00

Július 1.

F/1–E/2 Sao Paulo 18.00
H/1–G/2 Salvador 22.00
Július 2. és 3. PIHENŐNAP
NEGYEDDÖNTŐ
Július 4.
Az E/1–F/2 győztese–a G/1–H/2 győztese Rio de Janeiro 18.00
Az A/1–B/2 győztese–a C/1–D/2 győztese Fortaleza 22.00
Július 5.
Az F/1–E/2 győztese–a H/1–G/2 győztese Brazíliaváros 18.00
A B/1–A/2 győztese–a D/1–C/2 győztese Salvador 22.00
Július 6. és 7. – PIHENŐNAP
ELŐDÖNTŐ
Július 8.
a július 4-i negyeddöntők győztesei Belo Horizonte 22.00
Július 9.
a július 5-i negyeddöntők győztesei Sao Paulo 22.00
Július 10. és 11. – PIHENŐNAP
Július 12.
A 3. HELYÉRT
Az elődöntők vesztesei Brazíliaváros 22.00
Július 13.
DÖNTŐ
Az elődöntők győztesei Rio de Janeiro 21.00

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik