Foci-vb-adatbank: minden, amit a tornáról tudni kell!

Vágólapra másolva!
2010.06.09. 08:48
null
<strong>AZ ADATBANK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong>
J&uacute;nius 11-&eacute;n a D&eacute;l-Afrika&ndash;Mexik&oacute; nyit&oacute; m&eacute;rkőz&eacute;ssel megkezdődik a 2010-es labdar&uacute;g&oacute;-vil&aacute;gbajnoks&aacute;g &eacute;s egy h&oacute;napra mindenki a futball legnagyobb seregszeml&eacute;j&eacute;re figyel. Tegy&eacute;k meg &Ouml;n&ouml;k is, a Nemzeti Sport Online foci-vb-adatbankja seg&iacute;ts&eacute;g&eacute;vel: csapatprofilok, j&aacute;t&eacute;kosadatlapok, statisztik&aacute;k, mezek, stadionok, v&aacute;logatottbemutat&oacute;k, beharangoz&oacute; sorozatok, let&ouml;lthető szurkol&oacute;i szoftver &ndash; minden, amit a vil&aacute;gbajnoks&aacute;gr&oacute;l tudni kell!

Az adatbankban megtalálja mind a 32 résztvevő adatlapját, továbbá a vb-kvalifikációt kivívó mindegyik válogatottról részletes bemutatót olvashat a vb-csapatmustrában! A játékosok menüpontban található a vb-n részt vevő összes labdarúgó profilja, statisztikákkal, karriertörténettel, sztárjátékosok esetében rövid életrajzzal. A tabellákat és ágrajzot itt tekinthetik meg.

Ha az alapinformációk nem bizonyulnak elegendőnek, ajánljuk háttérsorozatainkat: a vb-mezek fülre kattintva megtudhatják, mit viselnek a csapatok idén nyáron; a vb-történet rovatban megtalálják minden torna rövid rezüméjét; a vb-váróban aktuális témákkal és sztorikkal foglalkoztunk.

Persze hosszú volt az út a selejtezők sorsolásától a tornáig: a vb-selejtezők menüpont segítségével ezt tekinthetik át. És végül, de nem utolsósorban, az NSO hagyományai szerint készültünk letölthető szurkolói szoftverrel is, táblázatokkal, ágrajzzal, csapatnévsorokkal. NSO vb-adatbank: minden, amit a dél-afrikai tornáról tudni kell!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik