Franciaország: Megoldás szeretnék lenni, nem probléma - Evra

Vágólapra másolva!
2011.03.23. 14:56
Akárcsak néhány napja Franck Ribéry, a francia labdarúgó-válogatott keretébe szintén nyolc hónap után visszatérő Patrice Evra is kifejezte: a pályán szeretné jóvátenni a tavalyi világbajnokságon elkövetett hibákat.

„Új lapot kívánok nyitni. Megoldás szeretnék lenni, nem pedig probléma. Nagy büszkeséggel és nagy kedvvel térek vissza a válogatottba, amely már rettenetesen hiányzott" – mondta szerdán a Manchester United védője, aki csapatkapitánya volt a tavalyi vb-n szereplő, és az utolsó meccs előtt sztrájkba lépő francia válogatottnak.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy hibát követtünk el, bocsánatot is kértünk érte. De szeretném hangsúlyozni, azért én kaptam a legsúlyosabb büntetést, mert én voltam a csapatkapitány, nem pedig azért, mert szervezője lettem volna (a sztrájknak)" – értelmezte ötmeccses eltiltását Evra, aki ezzel együtt tudja, hogy örökké együtt kell élnie „a világbajnokság sebhelyével".

A francia válogatott pénteken Luxemburggal vív Eb-selejtezőt, majd kedden Horvátországgal játszik felkészülési mérkőzést – a nemrégiben bemutatott új tervezésű mezt ez utóbbi alkalommal viselik először a játékosok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik