Videó: őrület Messi házánál is – így várták a rajongók a klasszist

Vágólapra másolva!
2022.12.21. 07:45
null
Lionel Messi és felesége láthatóan élvezte a felhajtást (Fotó: Twitter/Messi Media)
Elképesztő a hangulat Argentínában, az egész ország önkívületi állapotban ünnepli a katari labdarúgó-világbajnokságon aratott győzelmet. Rosarióban a rajongók úgy várták Lionel Messit, hogy az argentin zseni és felesége alig tudta megközelíteni a családi házat autóval.


Lionel Messi és felesége szinte be sem jutott a családi házba Rosarióban, annyi fanatikus várta a világbajnokság legjobbját az utcában.


Az argentinok már két napja csak ünnepelnek, több elképesztő videó is készült a parádé közepette – egy hajléktalan sírva fakadt, miután argentin mezt kapott ajándékba, s még egy kerekesszékes bácsi sem maradt ki a buliból.

Több mint ötmillió ember vonult Buenos Aires utcáira megünnepelni a nemzeti csapat sikerét – a parádé végül a tervezettnél hamarabb zárult, míg a hatalmas tolongásban 31 ember sérült meg. Az ünneplés egy adott pontján két szurkoló is megpróbált egy hídról beugrani a játékosokat szállító nyitott tetejű buszba – az egyik Messiék között landolt, a másik azonban későn ugrott és az utcára zuhant.

Nem a terveknek megfelelően alakult azonban az Albiceleste ünneplése, miután az utakon akkora volt a tömeg, hogy a játékosokat szállító busz négy és fél óra alatt csupán 14 kilométert tudott megtenni. A nyitott busz ezért megváltoztatta az útvonalát, majd a főváros délnyugati részébe, Villa Luganóba hajtott, ahol a haditengerészet helikoptereire szálltak fel a futballisták, így tudták folytatni az ünneplést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik