Vb 2022: Ha Ferran Torres ezzel a gólörömmel rukkol elő, felzavarom a lelátóra – Luis Enrique

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.26. 12:46
null
Luis Enrique figyelmeztette csatárát, Ferran Torrest (Fotó: AFP)
Tegnap este is a Twitchen válaszolt a szurkolók kérdéseire Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki kitért Ferran Torres és legidősebb lánya, Sira kapcsolatára is.

 

Gőzerővel készül a Németország elleni világbajnoki csoportrangadóra a spanyol labdarúgó-válogatott. A csapat a németek elleni sikerrel nem csak a saját továbbjutását biztosítaná be, de a 2014-es világbajnoknak is ajtót mutatna.

A spanyol közvélemény a nemzeti csapat esélyei mellett arra kíváncsi, vajon Luis Enriquehogyan reagálna, ha a németek elleni meccs közben tudná meg, hogy nagyapa lesz. A helyzet megértéséhez fontos tudni, hogy a szövetségi kapitány legidősebb lánya, Sira már két éve együtt van a spanyol válogatott Costa Rica ellen két gólt is szerző csatárával, Ferran Torresszel.

Ha Ferran gólt szerez, örülni fogok, de ha ujjszopással ünnepel, akkor azonnal lecserélem, felzavarom a lelátóra és többet nem léphet be sem egy stadionba, sem pedig egy futballpályára és máshová sem. Ez nem vicc!”válaszolta Luis Enrique arra a kérdésre, hogy mi lenne a reakciója arra, ha Torres egy gólörömmel utalna a lánya lehetséges terhességére.







Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik