M. B.
2022.12.08 21:40

Sportrádió: Neymar megosztó figura Brazíliában – Leandro

Leandro de Almeida, becenevén Leo volt Rizmayer Mihály vendége a Sportrádió Hazafutás című műsorában. A jelenleg a Ferencváros tartalékcsapatát erősítő, 16-szoros magyar válogatott labdarúgó a katari vb-n végső győzelemre is esélyes brazil válogatottról és annak sztárjáról, Neymarról is elmondta a véleményét.

Leandro szerint Brazília most sokkal egységesebb, mint négy éve (Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport)

Bizakodva vártam ezt a vb-t, mert a kulcsjátékosok formába lendültek a nyár óta, a sérülések sem nagyon hátráltatták a csapatot. [...] Nagyon látszik, hogy együtt van a csapat – az előző világbajnokságon pont ez hiányzott –, mindenki egy célért küzd” – nyilatkozta szülőhazája nemzeti együtteséről Leandro.

A 40 éves futballista Neymar otthoni megítélését is felvázolta.

Neymar nagyon megosztó figura Brazíliában, sokan nem kedvelik. A vb alatt változott a helyzet ezzel kapcsolatban. Korábban, amikor a Barcelonába igazolt, mindenki azt hitte, hogy a világ legjobb játékosaként hozza majd haza a vb-címet, Ronaldóhoz és Ronaldinhóhoz hasonlóan. A közösségi médiában mindenki látja, hogyan él, és ezt sokan nem szeretik, de ez a vb-n kezd megváltozni, például a sérülésekor is mindenki azt mondta, hogy a csapatnak szüksége van rá” – mondta Leandro.

 

2023.01.05 21:56:56

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nehéz összehasonlítani a 2022-es vb-aranyérmes argentin válogatottat az évtizedekkel ezelőtti csapatokkal.

2023.01.04 21:38:36

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A gazdasági érdekek mindig legyőzik a szakmai indokokat.

2022.12.31 00:19:21

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

ALAPVONAL. LUCIFER Hiú törekvés! Mert egyént sosem / Hozandsz érvényre a kor ellenében: / A kor folyam, mely visz vagy elmerít, / Úszója, nem vezére az egyén. / Kiket nagyoknak mond a krónika, / Azok mind, kik meghallották, mi a kor dala.