Vb 2018: A világ legjobb védői közé tartozom – Lovren

Vágólapra másolva!
2018.07.12. 13:23
null
Dejan Lovren (az előtérben) úgy érzi, a világ legjobbjai közé tartozik a posztján (Fotó: AFP)
Hangzatos nyilatkozatot tett az Anglia elleni győztes vb-elődöntő után a horvátok védője, Dejan Lovren. A Liverpool futballistája úgy érzi, nem becsülik meg eléggé a teljesítményét.

 

„Ez különleges számomra. Az emberek azt mondták, bajos szezonom volt, de nem értek egyet. A Liverpoollal eljutottunk a BL-fináléig. Most a nemzeti csapattal világbajnoki döntőbe jutottunk. Szerintem az embereknek el kellene ismernie, hogy én is a világ legjobb védői közé tartozom.”

„Az emberek sírnak. Ez történelmi jelentőségű a számunkra. Sosem feledjük. Felülmúltuk a húsz évvel ezelőtti teljesítményünket. Egész idő alatt ott volt ez a súly a vállunkon, de az emberek most már nem fognak elfelejteni minket. Megvan az esélyünk arra, hogy még többet érjünk el, és reméljük, vasárnap ez sikerül.”

Magára a mérkőzésre visszatekintve ennyit mondott:

„Kemény volt az első félidő, nem tudtuk tartani a labdát, és a játékot sem uraltuk. Nekik is voltak esélyeik, de a második félidőben sokkal jobbak voltunk. A hosszabbításban pedig megmutattuk, hogy fáradtan is tudjuk a saját játékunkat játszani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik