Argentína: „Túl gyorsan ment a hordágy, azt hittem, leesek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 10:33
Ahogy arról már beszámoltunk, Javier Mascherano piros lapot kapott az Ecuador–Argentína világbajnoki selejtezőn, ám a 29 esztendős középpályás kiállítása koránt sem volt mindennapos. Az FC Barcelona játékosát azok után küldte az öltözőbe a mérkőzés játékvezetője, hogy megrúgta a hordágyas kocsi sofőrjét, miután az állítólag túl gyorsan hajtott.

Az ominózus jelenet a meccs utolsó perceiben játszódott, az 1–1-es végeredmény ekkor már kialakult.

„Nagy dolog, ha valaki beismeri a hibáját. A történtek nagyon kínosak a számomra, és elszomorítanak engem. Remélem, hogy a hibám nem lesz hatással az argentin válogatottról kialakult képre” – búslakodott Mascherano, aki nem mindennapi magyarázatot adott tettére.

„Hibáztam, ezért elnézést kérek. Nem az a fajta játékos vagyok, aki vitákat generál, ezért is érzem kínos helyzetben magam. A hordágyas kocsi túl gyorsan ment, úgy éreztem, hogy le fogok esni. Figyelmeztetni akartam a sofőrt, de a mozdulatomra nincs mentség” – indokolt Mascherano.

Az argentin válogatott jelenleg három pont előnnyel vezeti a dél-amerikai világbajnoki selejtezőcsoportot Kolumbia előtt.

A rúgás…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik