Argentína: Egy álom lenne Messi mellett játszani – Palacio

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 16:35
Rodrigo Palacio, az olasz labdarúgó-bajnokságban ötödik helyen álló Internazionale csatára bízik benne, hogy helyet kap Argentína válogatottjának kezdőcsapatában a pénteki (magyar idő szerint szombaton 01.00-kor kezdődő), Venezuela elleni világbajnoki-selejtezőn, ez egyben azt is jelentené, hogy a négyszeres aranylabdás Lionel Messi csatártársaként szerepelhetne.

A 31 éves támadó az utóbbi időben klubjában mutatott formájával, legutóbbi nyolc tétmeccsén szerzett öt góljával vívta ki Alejandro Sabella szövetségi kapitány bizalmát, s egyben azt is reméli, a válogatottban töltött napok alatt egy-két trükköt eltanul a Barcelona zsenijétől.

„Már az is megtiszteltetés, hogy magunk között tudhatjuk őt (Messit – a szerk.) – idézi az ESPN az Inter csatárát. – Egy valóra vált álom lenne mellette játszani, a pályán és a pályán kívül is felnézek rá, akárcsak a keret összes tagja. Mindannyian próbálunk tanulni tőle valamit, nap mint nap fejlődni és kihasználni, hogy egy csapatban játszhatunk vele.”

Argentína kilenc mérkőzést követően húsz ponttal vezeti világbajnoki selejtezőcsoportját, mögötte a hárommal kevesebbet gyűjtött Ecuador áll, pénteki ellenfele, Venezuela tizenkét ponttal a negyedik, még kijutást érő pozícióban van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik