Messi megismételné barcás teljesítményét

Vágólapra másolva!
2010.06.07. 07:07
null
Messi világbajnoki címre vezetné az argentinokat (Fotó: Action Images)
A Barcelona argentin válogatott támadója, Lionel Messi biztos benne, hogy a dél-afrikai világbajnokságon nemzeti együttesében is meg tudja ismételni klubcsapatában nyújtott produkcióját.
Az argentin zseni eddig a válogatottal nem ért el klubjához hasonló sikereket, amelyek jelenleg még elválasztják attól, hogy olyan nagyságokkal említsék egy lapon, mint Pelé vagy Diego Maradona.

A 2009-es év játékosának választott, aranylabdával kitüntetett Messi 47 gólt lőtt a nemrég véget ért szezonban, amely végén a Barcelonával ismét megnyerték a spanyol bajnokságot. A támadó biztos benne, hogy meg tudja ismételni jó teljesítményét a válogatottban is, és reményei szerint elhódítják Argentína harmadik világbajnoki címét.

„Biztos vagyok benne, hogy meg tudom ismételni a Barcelonában nyújtott teljesítményemet a dél-afrikai világbajnokságon” – nyilatkozta Messi.

„Az az álmom, hogy az argentin válogatottat sikerre vezetem Dél-Afrikában. Remélem jól fogunk teljesíteni, személy szerint az a célom, hogy úgy játsszak, ahogy a klubomban tettem, és bajnokká váljak” – folytatta a spanyol liga gólkirálya, aki kitért a válogatottja selejtezőjére is, amelyen csak küszködve tudták kiharcolni a világbajnoki részvételt.

„Kezdésként játszottunk néhány idegenbeli mérkőzést, amelyek mindig nehezek, valamint szövetségi kapitány váltás is volt a válogatottnál. A selejtező ugyanakkor erősebbé tett minket, és meg akarjuk mutatni a világbajnokságon, hogy melyik az igazi arcunk” – tette hozzá az argentin támadó.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik