Így rappel együtt Hajdú B. István és Szoboszlai Dominik

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 12:23
Ilyet még nem láttunk. Csütörtökön megjelent Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István „közös száma”.


„Bár a rap nem az én grundom, de miért ne sikerülne mégiscsak labdába rúgnom?” – halljuk Hajdú B. Istvánt abban a zeneszámban, amely tegnap került fel több videó-, illetve zenemegosztó felületre, és amely azóta a YouTube-on – cikkünk elkészültekor – már több mint 60 ezer megtekintést ért el.

„Bárki ellen nyerni most már tényleg nem csak álom, pörögjünk százon, azon leszünk bármi áron, hogy minél többször megteljen a körút idény nyáron” – jelenti ki Szoboszlai Dominik az Ez a szív című alkotásban, amelyet a Full of Stars nevű formáció készített.

A mesterséges intelligencia eszméletlen dolgokra képes – most a békés, szórakoztató célú felhasználásra láthatunk és hallhatunk kiváló példát: a zeneszám elkészítésében ugyanis sem az M4 Sport kommentátora, sem pedig a magyar válogatott csapatkapitánya nem vett részt.

A készítők, miután megírták a szöveget és saját maguk felrappelték, illetve felénekelték azt, a mesterséges intelligencia segítségével sajátjukat Hajdú B. és Szoboszlai hangszínére cserélték, megalkotva egy olyan fülbemászó dalt, amelyet elképzelhető, hogy sokszor, sok helyen hallunk még az Európa-bajnokság során.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik