SZ. M. 2021.04.27 23:29 Frissítve: 2021.04.27 23:44

Zubkovot most az ukrán Eb-csapatba kerülés motiválja; Mizsér Attila 60 évesen is aktív

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

A Budafok NB I-es futballcsapatától távozó Csizmadia Csaba beszélt szülői hasonlatról, Carsten Jancker mentalitásáról, félmillió kilométerről és elromlott motorról is. Az edzővel Cserháti András készített interjút.

Elkerülni a szégyent. Az MTK elleni hétvégi vereség után a hírnevükért és a bennmaradásért is küzdhetnek a lila-fehérek. Pietsch Tibor írása.

A bajnoki címét megvédő Ferencváros szélsőjét az idény hajrájában leginkább az Európa-bajnoki szereplés lehetősége motiválja. Olekszandr Zubkovot Borbola Bence kérdezte.

Nem adja alább. A Tuttosport információja szerint Cristiano Ronaldo távozik, ha a Juventus nem jut be a Bajnokok Ligájába. Smahulya Ádám háttéranyaga.

Ötödik nekifutás. Hisznek magukban az Atomerőmű női kosárlabdacsapatának játékosai, akik ebben az idényben még egyszer sem tudták legyőzni a szerdán a nyitó meccset simán megnyerő és a döntő második felvonásán Szekszárdon vendégeskedő Sopront. Studer Ágnessel, a szekszárdiak válogatott irányítójával Fazekas Zoltán beszélgetett.

Éltető kreativitás. Szerdán 60 éves Szöul olimpiai bajnoka, Mizsér Attila, aki szerint nincs befejezett tudás, mindig lehet tanulni az életben – ő pedig a háttérből szurkol az öttusasport sikeres jövőjéért. Lipiczky Ágnes interjúja.

Tavaly alaposan ráijesztett az ellenfeleire, és az idén is az Európa-bajnoki címre tör Kiss Norbert, aki többek között arról is beszélt Tóth Anitának, hogy nagyon örül, mert végre „visszakaphatja” a szurkolóit.

+ 4 oldal. A hétfő esti Mol Fehérvár–Újpest Magyar Kupa-finálé kapcsán szerdai számunk mellékletében a párosítás és az egész sorozat kapcsán számos érdekességet olvashatnak.

2021.05.12 10:36:06

Foci Eb 2020 nemzetisport.hu

A posztermagazinhoz Panini Euro 2020 matricagyűjtő album jár ajándékba hat darab matricával.

2021.05.13 00:45:03

Foci Eb 2020 DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Bizonyos világsztárok inkább játsszanak csak ellenünk.

2021.05.11 10:40:41

Foci Eb 2020 VÉGH JÁNOS

Sérültek és lábadozók – játékosok, akiknek kérdéses a szereplésük a nyári kontinenstornán.