Eb 2020: mégsem sötétül el az M4 a Vajdaságban – eurómilliós bírságot kockáztatnak

Vágólapra másolva!
2021.06.15. 16:50
null
Kivetítős meccsnézés Magyarkanizsán a 2016-os Eb alatt (Fotó: Pannon RTV, atchív)
A Nemzeti Sport Online-on korábban jeleztük, hogy a közvetítési jogok miatt a Vajdaságban az Eb-meccsek idejére elsötétül az M4 Sport, ám a magyar – portugál mérkőzésre változik a helyzet, még ha ez eurómilliós bírsággal is járhat.

 

Zsemberi János, a Topolyai Sport Club elnöke, aki a Sat-trakt kábeltelevízió szolgáltatással foglalkozó cég tulajdonosa is, úgy döntött, nem érdekli az eurómilliós bírság sem, a Magyarország–Portugália mérkőzés idejére nem sötétül el az M4 Sport képernyője a Vajdaságban.

Hasonló lesz a helyzet a másik két magyar találkozó, vagyis a németek és a franciák ellen is. Mint ismeretes, Szerbiában a United Media vásárolta meg az Eb-mérkőzések közvetítési jogát, így az ország területén csak ők közvetíthetik a találkozókat, viszont Zsemberi szerint nem lehet azt megengedni, hogy a vajdasági magyarok ne nézhessék a magyar labdarúgó-válogatott Eb-mérkőzéseit.

A Vajdaságban Magyarkanizsán a Tavernában, Zentán pedig a Mojo Clubban és a Zentropiában lesz szervezett meccsnézés. Hajdújáráson a Green Army Ifjúsági Szervezet valamennyi mérkőzést a pálya melletti épület emeleti termében vetíti, a Magyarország–Portugália mérkőzésre, amelyre sok szurkolót várnak, külön készülnek, s annak a vetítését a lelátón követhetik majd az érdeklődök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik