Találatok a ez a csapatunk címkére

Találatok száma: 15

Eb 2020: „A fiam ebben nőtt fel, nem izgul” – Szalai Attilát nem félti édesapja

2021-06-15 12:14:20

A magyar labdarúgó-válogatott védőjének, a török Fenerbahcéban légióskodó Szalai Attilának az édesapja, a korábban ugyancsak válogatott idősebb Szalai Attila már éppen készülődött a Puskás Arénához, amikor elértük telefonon, hogy egy kicsit beszéljen nekünk arról, mennyire izgulós típus a fia, hogyan készül a nagy meccsre, a portugálok elleni Eb-találkozóra.

magyar válogatott superfeed ez a csapatunk Szalai Attila Eb 2020

Eb 2020: Szoboszlai helyettese mindenkit meg fog lepni – volt edzője szerint

2021-06-15 11:13:47

A Ciprus és Írország elleni felkészülési mérkőzéseken a középpályán Schäfer András helyettesítette a sérülés miatt az Eb-keretből kimaradó Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik kettőst, és Marco Rossi szövetségi kapitány a két meccs után elmondta, a 22 éves játékost késznek tartja arra, hogy az Európa-bajnokságon is kezdőként szerepeljen. A DAC középpályásáról Ez a csapatunk sorozatunkban Feczkó Tamást kérdeztük – Schäfer nála vált kezdőjátékossá az MTK-ban, de a legutóbb Diósgyőrben dolgozó edző másik két korábbi játékosáról, az ugyancsak a portugálok elleni Eb-nyitányra készülő Sigér Dávidról és Varga Kevinről is beszélt az NSO-nak.

magyar válogatott superfeed magyar válogatott ez a csapatunk Varga Kevin Sigér Dávid

Eb 2020: Michael Boris elmondta, hogyan nyerhetünk a németek ellen

2021-06-12 23:48:23

A legutóbb az MTK-t irányító Michael Boris korábban dolgozott a magyar U19-es és az U21-es válogatottal is, az Eb-keretünkben több olyan játékos is szerepel, akiről már akkor azt gondolta, biztosan felnőttválogatott lesz. Róluk is esik szó a videónkban, ahogy azt is körbejárjuk, mi vezethet eredményre a németek ellen, mire alapozza, hogy Marco Rossi csapata meglepetést szerezhet a legnehezebbnek mondható F-csoportban. Ez a csapatunk!  – német szemmel.

superfeed német válogatott magyar labdarúgó-válogatott ez a csapatunk Németország NSO Tv

Válogatott: Nego az első perctől tudta, fantasztikus dolgok várnak rá Magyarországon

2021-06-10 22:04:38

„Elég későn jött az egyenlítő gól, talán a legtöbben már ki is kapcsolták otthon a tévéjüket, mert azt hitték, ez a meccs már eldőlt” – idézte fel Loic Nego, milyen gondolatok futottak át az agyán, miután a 88. percben betalált Izland ellen. Attól a pillanattól tudta, hogy fantasztikus dolgok várnak rá Magyarországon, ahogy megérkezett ide. Azt hitte, nehezebben fogadják a magyar válogatottnál, de meglepetésére nagyon könnyen ment a beilleszkedés. Folytatjuk sorozatunkat – Ez a csapatunk!        

Újpest superfeed magyar labdarúgó-válogatott ez a csapatunk NSO Tv Mol Fehérvár FC

Válogatott: „Fiola már gyerekként is férfiasan játszott”

2021-06-08 13:04:26

Fiola Attila lehet az első paksi nevelésű játékos, aki kétszer is pályára lép Európa-bajnokságon. Mint a Paksi FC utánpótlás-vezetőjétől, Péter Norberttől megtudtuk, ez többek közt annak is köszönhető, hogy Fiola már gyerekként sem ismert megalkuvást, győzni akarás jellemezte, mindig kész volt a munkára. Maga a játékos is úgy látja, hogy voltak nála tehetségesebbek, de a kitartása miatt jutott el idáig. Folytatjuk sorozatunkat – Ez a csapatunk!

magyar válogatott videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020 ez a csapatunk

Így végezzük el a szögleteket, a szabadrúgásokat Szoboszlaiék nélkül

2021-06-10 10:20:58

A magyar labdarúgó-válogatott Ciprus (1–0) és Írország (0–0) ellen játszotta az Európa-bajnokságra felkészítő találkozóit, melyeken az utóbbi időkhöz képest új helyzet állt elő. Ugyanis Kalmár Zsoltra és Szoboszlai Dominikra sem számíthatott Marco Rossi szövetségi kapitány, így kérdésessé vált, ki, illetve kik végzik el a szögleteket, szabadrúgásokat, melyek támadásban az egyik legfontosabb fegyverét jelentették eddig a csapatnak. Ez a csapatunk sorozatunkban állandó elemzőnk, Militár Iván videós elemzésében ezeket a játékhelyzeteket vizsgálta meg az elmúlt két meccs tapasztalatai alapján.

magyar válogatott pontrúgások magyar válogatott ez a csapatunk Varga Roland Varga Kevin

Rossi megtalálta a választ, ki kezd Szoboszlai és Kalmár helyett

2021-06-09 23:49:43

A labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának, csapatrészenként bemutatóját a magyar válogatott középpályájával folytatjuk.

magyar válogatott magyar válogatott ez a csapatunk Marco Rossi Magyarország Hell csapatbemutató

Eb 2020: Lipcsei bízik benne, a magyar válogatott megfogja Portugáliát

2021-06-06 19:14:03

A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár vezetőedzője, Lipcsei Péter szerint a magyar válogatott mindenre képes, akár a portugálokat is megfoghatja az Európa-bajnokságon. A Ferencváros legendája szerint a telt ház óriási élmény lesz a Puskás Arénában.

magyar válogatott videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020 ez a csapatunk

Eb 2020: Rossi meg merte lépni… – Supka Attila a sikerek titkáról

2021-06-06 17:34:49

Folytatjuk „Ez a csapatunk" cikksorozatunkat, melyben a héten kezdődő labdarúgó Eb előtt a magyar válogatott tagjai kerülnek fókuszba. Még az NB I-es idény közben járt az NSO Tv stábja Kisvárdán (a Ferencváros elleni mérkőzésen), ahol a találkozó után Supka Attilával (aki azóta már nem a várdaiak vezetőedzője) a közelgő Európa-bajnokságról beszélgettünk. A tréner kitért két korábbi játékosára, Holender Filipre és Gazdag Dánielre, beszélt az esélyekről is, illetve szóba került kollégája, Marco Rossi szövetségi kapitány titka is.

magyar válogatott videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020 ez a csapatunk

Válogatott: „Minél több Sigér Dávidra lenne szüksége a magyar futballnak”

2021-06-06 16:04:33

Folytatjuk „Ez a csapatunk" cikksorozatunkat, melyben a héten kezdődő labdarúgó Eb előtt a magyar válogatott tagjai kerülnek fókuszba. Ezúttal Sigér Dáviddal foglalkozunk, aki a legutóbbi, 2016-os Európa-bajnokság idején, 25 évesen még az NB II-es Balmazújváros játékosa volt. Hogy azóta mi történt vele, jól tudjuk: három bajnoki cím a Ferencvárossal, Európa-liga- és Bajnokok Ligája-szereplés, s most készülhet a válogatottal a részben hazai rendezésű Eb-re. A középpályás 2017-ben Horváth Ferencnél lett stabil NB I-es labdarúgó. A tréner és a játékos is visszaemlékezett arra az időszakra – utóbbi még az ausztriai edzőtáborban azt is elárulta, szerinte minek köszönhetően jutott el ilyen magasságokba.

magyar válogatott videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020 ez a csapatunk

Válogatott: „Bennük volt plusz belső motiváció” – Hahn a 3. paksi Eb-résztvevő

2021-06-06 09:58:28

Böde Dániel, Fiola Attila, Hahn János – három válogatott játékos, három Európa-bajnoki résztvevő, akiket a paksi utánpótlás nevelt ki a magyar futballnak. A Paksi FC utánpótlás vezetője, Péter Norbert mesélt arról az NSO Tv-nek, hogy mekkora büszkeség ez számukra, hiszen nem sok magyar klub mondhatja el magáról, hogy három játékost is ad Eb-re. A szakember szerint nagy titok nincs, ennek a három labdarúgónak már gyerekként is nagyobb volt a többieknél a belső motivációja.

videó magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó Európa-bajnokság foci Eb 2020 ez a csapatunk Paksi FC

Milinkovics-Szavics és Jovics még nem járt Eb-n – Nikolicsnak jön a második!

2021-06-04 08:08:17

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk az Európa-bajnokságig tartó, „Ez a csapatunk” sorozatunkat, melyben az Eb-re készülő magyar válogatott tagjairól szóló elemzésekkel, portrékkal vezetjük fel a jövő héten kezdődő, részben hazai rendezésű tornát. Ezúttal, a nemzeti összetartozás napjához is kapcsolódva a vajdasági Zentról származó, 33 esztendősen a második Európa-bajnokságára készülő, 37-szeres magyar válogatott Nikolics Nemanja gyerekkorát, pályafutásának korai szakaszát elevenítjük fel.

magyar válogatott magyar válogatott Nikolics Nemanja Ez a csapatunk Európa-bajnokság Eb 2020

A 45 fok és a teli rüszt – így lett Kleinheislerből igazi bombázó

2021-06-03 10:37:31

A labdarúgó Európa-bajnoksághoz közeledve a Nemzeti Sport Online-on „Ez a csapatunk” jelszóval már naponta jelentkezünk olyan írásokkal, összeállításokkal, melyekben a magyar csapat, illetve a válogatott egy-egy játékosa van a fókuszban. Ennek keretében folytatjuk videós elemzéseink sorát. Állandó elemzőink közül ezúttal Militár Iván vizsgálta meg, hogyan és minek köszönhetően vált az Eszéken futballozó Kleinheisler László valódi nehéztüzérré az elmúlt idény során.

magyar válogatott videós elemzés magyar válogatott ez a csapatunk NK Osijek Kleinheisler László