K. T. I. 2021.05.05 09:01 Frissítve: 2021.05.05 12:50

Eb 2020: délután ismét lehet jegyet venni a magyar meccsekre

Indul a jegyértékesítés a magyar szurkolók számára – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség az Európa-bajnokság híreivel foglalkozó aloldala. A bejelentés szerint szerda 14.00 órától lehet hozzájutni a belépőkhöz, a vásárláshoz UEFA-fiókra van szükség, s egy drukker legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Szerda délután 14 órakor indul az újabb jegyértékesítési kör a magyar meccsekre (Fotó: Török Attila, archív)

 

 

Az euro2020.mlsz.hu-n részletesen leírják a mostani jegyvásárlási kör menetét, és külön felhívják a figyelmet arra is, hogy a belépőket a vásárlás sorrendjében kapják meg a tulajdonosok. 

 
 EB 2020 – ADATBANK

„Délutántól az UEFA értékesítési oldalán, a »Jegyeladás« gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a »Vásárlás« gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetőek el.

Probléma esetén szintén az UEFA oldalán, ide kattintva találnak segítséget.”

Az MLSZ a pandémiás helyzetre való tekintettel nyomatékosan kéri, hogy a drukkerek figyelmesen olvassák el a mérkőzéseken való részvétel feltételeit, ilyen, hogy…

• A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott, érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.

• A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.

• Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.

A jegyértékesítési felület közvetlenül ide kattintva érhető el!

 

HOGYAN REGISZTRÁLHAT UEFA-FIÓKOT?

Az alábbiakban megmutatjuk, miként hozhatja létre a jegyvásárláshoz szükséges felhasználó profilt, ha még nincs regisztrációja az UEFA jegyértékesítési oldalán.

1. lépés: A Magyar Labdarúgó-szövetség által megadott link a jegyportál főoldalára vezet, innen a piros nyíl által jelölt fehér betűs, „Keresse fel a jegyvisszatérítési portált” feliratra kattintva lehet eljutni a közvetlen jegy adás-vételi oldalra, amely automatikus belépést, vagy regisztrációt kínál fel.
2. lépés: Az így felugró lapon a „Hozza létre UEFA-fiókját” gombra kell kattintani.
3. lépés: A fiók létrehozható Facebook-, Apple- vagy Google-profil segítségével is. Ebben az esetben az ott regisztrált e-mailcím és jelszó megadása után az UEFA oldala automatikusan kitölti a profilokban elérhető személyes adatokkal a regisztrációs űrlapot. Amennyiben valaki nem kívánja megadni a Facebook-, Apple- vagy Google-fiókját, úgy kézileg is beviheti az adatokat, többek között egy felhasználói e-mailre, egy jelszóra, a személyiben/útlevélben szereplő vezeték és keresztnévre és telefonszámra van ehhez szükség.
4. lépés: A regisztrációt követően az UEFA egy visszaigazoló e-mailt küld a megadott címre. Az igazolást követően lehet belépni az adás-vételi felületre. Vélhetően majd itt válik elérhetővé az MLSZ által is ígért „Jegyeladás”, illetve „Vásárlás” fül.
EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália  
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország  
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország  
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország  
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország  
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
2021.07.28 07:57:26

Foci Eb 2020 nemzetisport.hu

A futballnyár legemlékezetesebb pillanatait gyűjtötte össze a több mint 200 oldalas keménytáblás könyv.

2021.07.19 08:23:19

Foci Eb 2020 SMAHULYA ÁDÁM

Hiába remek futballista, a válogatottal egyelőre nem tudott maradandót alkotni.

2021.07.18 09:36:00

Foci Eb 2020 S. TÓTH JÁNOS

A kormánybiztos szerint a futball hozzánk is hazatért, de igazán csak nálunk volt otthon.

2021.07.16 18:30:58

Foci Eb 2020 NAGY ZSOLT

A Juventus friss Eb-győztese túlszárnyalta apját, és az olasz futball új szupersztárjává válhat.

2021.07.16 21:34:52

Foci Eb 2020 VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nehezen találtam meg a kifejezést arra, ami mostanság történik futballügyekben, de aztán beugrott: most már nagyon túlspilázzák! A labdarúgás sohasem volt annyira steril terep, mint amilyennek most szeretnék látni (vagy ami nagyobb baj: amilyenné szeretnék átváltoztatni).