Eb 2016: Csak magunkat okolhatjuk - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 20:14
A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint csak saját magukat okolhatják az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett 2–1-es vereségért. A szélső a mérkőzést közvetítő M1 kamerája előtt elmondta, felelőtlenségnek tartja, hogy a saját tizenhatosunkon belül kétszer is ilyen könnyen megvert minket az ellenfél.

„Nagy nehezen megszereztük a vezetést egy rögzített játékhelyzetből, de ha valamit szeretnénk elérni, akkor nekünk kell jobban kijönnünk a nüansznyi dolgokból. Ahelyett, hogy okosan visszaálltunk volna, könnyelmű és gyerekes gólokat kaptunk. Felelőtlenség, hogy a saját tizenhatosunkon belül kétszer is így megverjenek bennünket. Csak saját magunkat okolhatjuk a vereségért. Távol álltunk az emberektől, mindkét gól előtt lekéstünk az ellenfél játékosairól” – mondta Dzsudzsák.Dzsudzsák.

„Szervezett védekezéssel találtuk magunkat szembe. Olykor öten-hatan tartózkodtak a büntetőterületen belül. Átlövésekkel próbálkoztunk, de mindig volt egy láb, amelyben elakadt a labda. Próbáltunk minél többször oldalt váltani, mögéjük kerülni és távoli lövésekkel megbontani a védelmüket. Pontosabban kellett volna játszanunk, de nem hiszem, hogy a sok pontatlan passz az összeszokatlanságra lenne visszavezethető” – tette hozzá a magyar válogatott csapatkapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik