El: elhagyhatta a szállodát Mol Fehérvár Máltán, mindenkinek negatív a tesztje

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2020.09.16. 20:10
null
A Mol Fehérvár csapata a szállodában ragadt Máltán (Fotó: Török Attila)
A beutazást követő koronavírusteszt eredményeit a szállodában meg kellett várnia a Mol Fehérvár csapatának, ezért az esti edzés egy óra csúszással kezdődhetett el – adott ki közleményt honlapján a klub. 


Mint beszámoltunk róla,
váratlan fennakadás történt, miután a fehérváriak gépe leszállt Málta fővárosában kevéssel 12 óra után.A küldöttségösszes tagján koronavírustesztet végeztek egy elkülönített szobában a helyi hatóságok, scsak a mintavétel után folytathatta útját a csapat a szállodába. Tette ezt úgy, hogy minden UEFA-protokollt és előzetesen egyeztetett egészségügyi előírást betartott, ésminden kiutazóérvényes negatív teszttel rendelkezik.

A 18.45-re tervezett sajtótájékoztatót és a 19 órára tervezett edzést nem tudták elkezdeni,ugyanis amíg nem készültek el a tesztek eredményei, nem hagyhatták el szállodájukat.

FRISSÍTÉS

A klub a honlapján tíz perccel 20 óra előtt újabb közleményt adott ki: 19.30 után érkezett a hír, a csapat Máltán tartózkodó összes tagja negatív tesztet produkált, így az együttes elindulhatott az eredetileg 19 órára tervezett edzésre, amelyre 20 és 20.30 között került sor.

EURÓPA-LIGA

SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
Csütörtök, 19.00:Hibernians FC (máltai)–MOL FEHÉRVÁR FC(Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik