Ekl: Lehet, a sok tészta miatt lőttem gólt – Kerkez Milos

Vágólapra másolva!
2023.03.08. 10:04
null
Kerkez Milos góljával nyert az AZ a Lazio otthonában (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Kerkez Milos góljával az AZ 2–1-re nyert a Lazio vendégeként a labdarúgó Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A magyar válogatott védő a meccs után beszélt csapata teljesítményéről és saját visszatéréséről Olaszországba.

Kerkez Milos szerezte a holland AZ második, egyben győztes gólját a Lazio vendégeként. A 19 éves magyar válogatott játékosa így nyilatkozott a mérkőzést követően:

„Nagyon büszke vagyok mindenkire, a játékosokra és az edzői stábra. Ahogy láthatták, nagyon jól felkészültünk a mérkőzésre és követtük az edzői utasításokat. Tudtam, hogy közel vagyok a gólhoz és lőni akartam. Azt hiszem, a labda kicsivel a kapus lábai alatt ment el. Még nem végeztünk, hátravan a visszavágó hazai pályán. Ma este ünneplünk, majd koncentrálunk a következő meccsekre.”

Kerkez reagált az átigazolási pletykákra is.

„Visszatérésem Olaszországba? Hiányzott az étel, az időjárás, szóval nagyon jó újra itt lenni és ilyen stadionban, ilyen hangulatban játszani. Szeretném elmondani, hogy hálás vagyok a szurkolóknak, akik itt voltak és szurkoltak nekünk.”

A riporter úgy gondolja, lehet, hogy az olasz tészta is hozzájárult ahhoz, hogy a magyar válogatott védője gólt szerzett. Kerkez egyetértett a felvetéssel, és nevetve azt válaszolta:

„Igen, lehet, hogy emiatt lőttem gólt, sok tésztát ettem. A csapattársaim mondták, hogy vigyázzak, mert egy-két nap alatt elhízok. Mondtam, hogy nyugi, a tészta erőt ad nekem.”

KERKEZ MILOS GÓLJA

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Lazio (olasz)–AZ (holland) 1–2(Pedro 18., ill. Pavlidisz 45., Kerkez 63.)

Csütörtökön játsszák
18.45:AEK Larnaca (ciprusi)–West Ham United (angol)
18.45:Sheriff Tiraspol (moldovai)–Nice (francia)
18.45:Anderlecht (belga)–Villarreal (spanyol)
21.00:Fiorentina (olasz)–Sivasspor (török)
21.00:Lech Poznan (lengyel)–Djurgarden (svéd)
21.00: FC Basel (svájci)–Slovan Bratislava (szlovák)
21.00:Gent (belga)–Istanbul Basaksehir (török)
A visszavágókat március 16-án rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik