Ekl: Ilyen szintű meccsen miért nincs VAR? – Török László

Vágólapra másolva!
2022.08.04. 22:10
null
A Kisvárda FC a Facebook-oladalán be is rajzolta, melyik játékos volt lesen az első gól előtt (Fotó: facebook.com/kisvardafc)
A Molde–Kisvárda (3–0) Európa-konferencialiga-selejtezőt követő sajtótájékoztatón a hazaiak szakvezetője, Erling Moe az ellenfelet méltatta, vendégoldalról pedig Török László a VAR-t hiányolta.

„Jó csapattal találkoztunk, és örülünk, hogy ilyen riválissal játszottunk, egyben tanulság, hogy kevesebb lehetőséget kell adnunk a vetélytársnak. A legnehezebb az a futballban, hogy megtörjük az ellenfelet, mert sokszor azon bukunk el, ha alábecsüljük. Viszont úgy sem mehetünk neki a meccsnek, hogy lemossuk a pályáról. Ami pedig Datro Fofanát illeti, kevesen tudnak olyan gólt szerezni, mint ő” – nyilatkozta a Kisvárda elleni 3–0-s győzelem után Erling Moe, a hazaiak edzője.

A Kisvárda vezetőedzője, Török László azt kifogásolta, hogy a meccs első gólját leshelyzet előzte meg.

„Megérdemelt a Molde győzelme. Az első kapott gólig működött mindaz, amit elterveztük, kettős védelmi vonalat húztunk a kapu elé. Meg kell jegyezni, hogy az első gólt les előzte meg, erről a lefújás után meggyőződhettünk. Ilyen szintű meccseken miért nincs VAR, amikor egyes országok már a harmadosztályban is alkalmazzák? Összességében nem vallottunk szégyent, sokáig jól helytálltunk” – fogalmazott Török László.

A VITATOTT ELSŐ GÓL

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Molde FK (norvég)–Kisvárda 3–0 (0–0)
Molde, Aker Stadion. Vezette: Sztojcsevszki (északmacedón)
MOLDE:
Karlström – Hansen, Haugan, Risa – Linnes, Grödem (Hussain, 58.), Monnsverk, Breivik (Ödegard, 88.), Haugen (Knudtzon, 73.) – Zekhnini (K. Eriksen, 58.), Fofana. Vezetőedző: Erling Moe
KISVÁRDA:
Odincov – Hej, Kravcsenko (Vranjanin, 86.), Kovacic, Leoni – Ötvös, Karabelov (Lucas, 72.) – Navrátil (Asani, 72.), Makowski (Melnik, 62.), Camaj (Ilievszki, 86.) – Mesanovic. Vezetőedző: Török László
Gólszerző:
Hussain (62.), Fofana (80.), Linnes (82.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik