A Hearts-tulaj kiakadt; a Paks meccse nem lesz látható a tv-ben

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2011.08.03. 17:31
null
Vayer Gáborék skóciai vendégjátéka csak a helyszínen lesz látható (Fotó: Mirkó István, archív)
Egy nappal a Paks elleni labdarúgó Európa-liga-selejtező visszavágó előtt élesen kritizálta a média képviselőit Vlagyimir Romanov, a skót Hearts elnöke. A Paks holnapi vendégjátékát ezzel együtt sem követi kiemelt figyelem Skóciában, ugyanis a Nemzeti Sport Online információi szerint a találkozót egyetlen brit tv-csatorna sem közvetíti majd.

A Hearts elnökét, az orosz-litván üzletember Vlagyimir Romanovot az elmúlt napokban többször is bírálták, amiért hétfőn menesztette posztjáról Jim Jefferies vezetőedzőt, kedden pedig a portugál Paulo Sergiót nevezte ki utódjául.

A bírálóknak visszavágó Romanov kiemelte: a csapat az utóbbi 15 találkozójából csak egyet nyert meg, és – ahogyan fogalmazott – csak bolondok és idióták nem tesznek fel ilyenkor kérdéseket, és nem lesznek bizalmatlanok. Hozzátette: most már érti, hogy Skócia miért csak a 61. helyen áll a világranglistán, és még olyan gyenge futballnemzetek is megelőzik a sorban, mint például Litvánia, Albánia vagy Gabon.

A Hearts vasárnap hazai környezetben szenvedett 1–0-s vereséget a Dundee Unitedtől, így – beleértve az előző évadot – március 19., azaz tíz összecsapás óta nem tudott nyerni a bajnokságban. Jefferies összesen 61 mérkőzésen dirigálta a csapatot és 25 győzelmet ért el. A Paks elleni múlt csütörtöki székesfehérvári El-selejtező 1–1-re végződött.

Információink szerint a holnapi visszavágót egyik brit televízió sem tűzte műsorára, így a magyar csatornák sem kapnának jelet a mérkőzésről, ezért a találkozó Magyarországon sem lesz látható.

A Nemzeti Sport Online-on ettől függetlenül élő, szöveges tudósítást olvashatnak a magyar idő szerint 20.45 órakor kezdődő mérkőzésről, és a helyszínen tartózkodó tudósítónk révén háttéranyagokkal, a találkozó után értékelésekkel, nyilatkozatokkal is jelentkezünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik